Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Gde za 1. maj u Srbji?

Nazad na predhodnu novost «

Da li obeležavate prvi maj ili te dane iskoristite da ostanete u/blizu kuće ne radeći ništa specijalno?

 

Ako je ovo drugo u pitanju, (iako razumljivo ako mnogo radite, imate decu ili vam je prosto potreban ozbiljan predah), možda bi trebalo da razmislite o opcijama ‘’dobrog starog’’ odlaska u prirodu. Osmeh

 

A kada je u pitanju priroda, zašto to ne bi bila priroda naše prelepe Srbije?

 

Neki od vas koji čitate ovaj tekst odavno ste članovi udruženja ''Srbija za mlade'', dok neki možda još uvek niste putovali sa nama.

 

U tom slučaju svakako prelistajte naš Instagram (''serbia4youth'') odnosno fotke u našim mnogobrojnim albumima na Facebook stranici ''Srbija za mlade*Serbia4Youth''. To je jedan od posrednih načina da se uverite u očaravajuće prirodne divote mnogobrojnih lokacija u Srbiji, idealnih za kreiranje neverovatnih fotografija, između ostalog.

 

Naše udruženje se još od 2011. godine aktivno bavi promocijom i popularizacijom omladinskog turizma Srbije. Edukacije, događaji, avanture, izleti i ture u prirodu... Godinama unazad organizujemo i putovanja za prvi maj.

 

Ni ova neće biti izuzetak, jer smatramo da dobru tradiciju treba nastavljati.

 

TORNIK, ZLATAR, UVAC I RAFTING LIMOM


Jugozapadna Srbija. Vrhovi Dinarida. Fascinirajući pogledi koji se pružaju sa njih. Aktivni odmor tokom dana i tople večeri uz kuvano vino, zvuke gitare i zvezdano nebo na planini...

 

Buđenje adrenalina na slapovima Lima i osvajanje najvišeg vrha Zlatibora (Tornik) i planine koja je na posebno ''dobrom mestu, na pravoj visini, tamo gde srce kuca jače'' - Zlatar (najviši vrh je Velika Krševa, na fotografiji iznad). Otkrivanje ili za nekoga prvi susret sa ''njegovim veličanstvom'' – magičnim kanjonom Uvca, nestvarnim čudom prirode gde suvereno vladaju ugroženi beloglavi supovi, predivne ptice iz porodice lešinara, grandiozne, nezamenljivi čistači i čuvari prirode, bez da predstavljaju ikakvu opasnost za ljude.

 

Smatra se da su ovde priroda i čovek na najlepši način proširili svoje domete.

 

I to osnovano.

 

Sve detalje ovog programa aktivnih prvomajskih praznika možete da pogledate putem linka ovde → http://bit.ly/tornikzlataruvaclim.

 

VIA FERRATA BERIM I MOKRA GORA HIKING


''Park prirode Šargan-Mokra Gora'' administrativno najvećim delom pripada opštini Užice, a manjim delom opštinama Bajina Bašta i Čajetina.

 

Postoji sjajan sajt posvećem ovom biseru prirode i na istom se mogu pronaći izuzetno detaljne informacije o raznim aspektima koji mogu da interesuju ljubitelje prirode. Link ka pomenutom prilažemo vam ovde → http://www.parkprirodemokragora.org/.

 

Osim hikinga ovim predelima, zajedno sa našim prijateljima iz udruženja OutdoorIn (ovde → http://www.ibarski-kolasin.org/), ove godine organizujemo i Via Berim Ferratu za članove naših udruženja.

 

U pitanju je prava avantura, bolje rečeno: ‘’atrakcija namenjena ljubiteljima avanturizma, adrenalina i ekstremnih sportova’’. Maksimalna sigurnost je zagarantovana.

 

‘’ Ferrata se nalazi na stenama Berima na planini Mokra Gora. Udaljena je 25km od Zubinog Potoka, putem koji ide preko brane „Gazivode“ do škole u selu Kovače, a onda makadamskim putem do Previje i dalje ka Berimu.’’

 

Ako ste vi jedan od ovih avanturista, detalji plana i programa ovih prvomajskih praznika su ovde → http://bit.ly/viaferrataberimmokragorahiking .

 

FITNES NA ADI BOJANI


Čuvena Ada Bojana. Osmeh

 

Crnogorski biser i prava oaza za sve ljubitelje mira i uživanja.

 

Mi tamo idemo grupno, i to sa ciljem da četiri dana treniramo, učimo o zdravim stilovima života, uživamo u igrama, radionicama i dobrom društvu na plaži pored mora, u prelepom prirodnom ambijentu. Da se zaista udaljite i zaboravite na svakodnevne obaveze, gradsku gužvu i stres.

 

Treninge vode Marko Mažar iz ''Boot Camp Serbia'' i Sanja Kocić, iz ''Udruženja stručnjaka za fitnes i aerobik Srbija''.

 

Prijave su i dalje otvorene a sve informacije su ispisane na našem sajtu ovde → http://bit.ly/fitnesnaadibojani.

 

I, šta kažete?

 

Pridružujete li nam se? Osmeh


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio