Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Belgrade Tourism Conference 25/2/2017 @Beogradski sajam turizma

Nazad na predhodnu novost «

Uz podršku grada Beograda

grad Beograd


BTC konferencija svake godine na Beogradskom sajmu turizma donosi nova znanja iz turizma, menadžmenta događaja, hotelijerstva, destinacijskog menadžmenta, marketinga i internet marketinga u turizmu. Ove godine spremite se da slušate sjajne priče mladih ljudi koji su se otisnuli u preduzetničke vode u turizmu i napravili značajne rezultate.

Cilj konferencije je da prenese iskustva i znanja o preduzetništvu u turizmu i rasvetli opcije za ovaj poziv, posebno mladim ljudima. Turizam je konstantno u razvoju i svake godine se povećava broj turista, kako u svetu, tako i u Srbiji. Možda je vaša šansa i budućnost upravu u ovom segmentu.

Konferencija je namenjena prvenstveno mladima koji se obrazuju u sferi turizma, ali i svima drugima koji vide potencijal preduzetničkog poduhvata u turizmu, bez obzira na starost. Zato dođite da se upoznamo i slušamo zajedno uspešne turističke priče koje će nam dokazati da je sve moguće.

belgrade tourism conference


Datum: 25. februar 2017.
Mesto: Upravna zgrada Beogradskog sajma
Vreme: 09:00h - 16:00h

AGENDA:

09:00 - 09:45 Okupljanje i registracija učesnika

09:50 Svečano otvaranje konferencije

10:00 - 10:45 Rob Davidson, MICE Knowledge,  "How to Create a Successful Consultancy in Tourism"

10:45 - 11:00 Rob Q&A

11:00 - 11:20 Dušan Stojančević, Creative Light Photography, "Foto-video preduzetništvo u turizmu"

11:25 - 11:55 Ana Novaković i Đorđe Šumanović, Food and Culture Tour in Belgrade, "Kako su arhitekta, analiticar zivotne sredine i filolog nederlandista zakuvali turisticki proizvod"

11:55 - 12:10 Pauza

12:15 - 12:35 Petar Jovanović, Danube Fun Fest,  "Kako pokrenuti nov događaj u turizmu"

12:40 - 13:00 Milan Stojković, Tourism management and consulting, "Pereduzetništvo u turizmu iz ličnog iskustva"

13:05 - 13:25 Jovan Kocmanović, "Golubac iz brodića, od snova do realizacije"

13:30 - 13:50 Gradimir Spasojević, Centar Evolvere, "Dan otvorenih vinskih podruma- primer kreiranja i razvoja novog turističkog proizvoda Srbije"

13:50 - 14:05 Pauza

14:10 - 14:30 Thiago Ferreira, Bem-vindo à Sérvia, "Od podsmeha do divljenja"

14:35 - 14:55 Petar Slavković, Srbija za mlade, "Prepreke na putu do uspeha"

14:55 - 15:30 Koktel ručak

Prijave su obavezne: srbijazamlade@gmail.com (ime i prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, fakultet/institucija/kompanija).

Vidimo se na BTC 2017!

 

 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio