Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Belgrade Tourism Conference 25/2/2017 @Beogradski sajam turizma

Nazad na predhodnu novost «

Uz podršku grada Beograda

grad Beograd


BTC konferencija svake godine na Beogradskom sajmu turizma donosi nova znanja iz turizma, menadžmenta događaja, hotelijerstva, destinacijskog menadžmenta, marketinga i internet marketinga u turizmu. Ove godine spremite se da slušate sjajne priče mladih ljudi koji su se otisnuli u preduzetničke vode u turizmu i napravili značajne rezultate.

Cilj konferencije je da prenese iskustva i znanja o preduzetništvu u turizmu i rasvetli opcije za ovaj poziv, posebno mladim ljudima. Turizam je konstantno u razvoju i svake godine se povećava broj turista, kako u svetu, tako i u Srbiji. Možda je vaša šansa i budućnost upravu u ovom segmentu.

Konferencija je namenjena prvenstveno mladima koji se obrazuju u sferi turizma, ali i svima drugima koji vide potencijal preduzetničkog poduhvata u turizmu, bez obzira na starost. Zato dođite da se upoznamo i slušamo zajedno uspešne turističke priče koje će nam dokazati da je sve moguće.

belgrade tourism conference


Datum: 25. februar 2017.
Mesto: Upravna zgrada Beogradskog sajma
Vreme: 09:00h - 16:00h

AGENDA:

09:00 - 09:45 Okupljanje i registracija učesnika

09:50 Svečano otvaranje konferencije

10:00 - 10:45 Rob Davidson, MICE Knowledge,  "How to Create a Successful Consultancy in Tourism"

10:45 - 11:00 Rob Q&A

11:00 - 11:20 Dušan Stojančević, Creative Light Photography, "Foto-video preduzetništvo u turizmu"

11:25 - 11:55 Ana Novaković i Đorđe Šumanović, Food and Culture Tour in Belgrade, "Kako su arhitekta, analiticar zivotne sredine i filolog nederlandista zakuvali turisticki proizvod"

11:55 - 12:10 Pauza

12:15 - 12:35 Petar Jovanović, Danube Fun Fest,  "Kako pokrenuti nov događaj u turizmu"

12:40 - 13:00 Milan Stojković, Tourism management and consulting, "Pereduzetništvo u turizmu iz ličnog iskustva"

13:05 - 13:25 Jovan Kocmanović, "Golubac iz brodića, od snova do realizacije"

13:30 - 13:50 Gradimir Spasojević, Centar Evolvere, "Dan otvorenih vinskih podruma- primer kreiranja i razvoja novog turističkog proizvoda Srbije"

13:50 - 14:05 Pauza

14:10 - 14:30 Thiago Ferreira, Bem-vindo à Sérvia, "Od podsmeha do divljenja"

14:35 - 14:55 Petar Slavković, Srbija za mlade, "Prepreke na putu do uspeha"

14:55 - 15:30 Koktel ručak

Prijave su obavezne: srbijazamlade@gmail.com (ime i prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, fakultet/institucija/kompanija).

Vidimo se na BTC 2017!

 

 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-kablarska klisura se nalazi u centralnom delu Srbije, u okviru Zapadnog Pomoravlja, a razdvaja visoku Šumadiju, na severu, od Dragačeva i Starovlaško-raške visije na jugu. Spada u ona područja Srbije koja svojim prirodnim vrednostima i spomenički

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio