Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Belocrkvanska jezera - hit letnje ponude 2014

Nazad na predhodnu novost «

SENZACIJA PRIREĐENA ZVOG VAS - JEDNODNEVNO ILI DVODNEVNO KUPANjE ZA 716 DINARA.
TOLIKO STAJE NE JEDAN DAN BORAVKA NA GRADSKOM BAZENU VEĆ NA BELOCRKVANSKIM JEZERIMA.

Pročitajte pažljivo ovu ponudu, svaka rečenica je bajkovita, a Vi se uverite da je stvarnost i to možete svakog vikenda do septebra.

Svakog vikenda do kraja avgusta za 716 dinara, koliko staje povratna karta po osobi, možete priuštiti kupanje na belockvaskim jezerima. Modernim vozom-ruskim, dovozimo Vas na samu obalu gradskog jezera koje je uređeno; uređena plaža za decu, kamp naselje, vikend naselje na obali uz ponudu smeštaja, vaterpolo igralište, skakaonica, za iznajmljivanje pedolina, uređene trim staze oko jezera za šetnju i vožnju biciklima, rolerima.., sa bogatom ugostiteljskom uslugom po povoljnim cenama (ulaz i boravak na jezeru se ne plaća).

Polazak iz Beograd Dunav stanice je u 7,20 časova, a povratak na istu stanicu u 19,42 časa. Putujete novim ruskim vozom koji je udoban, komforan, klimatizovan sa vakuum toaletom i brzinom od 100 km/čas od Beograda do Vršca, a od Vršca do Bele Crkve turističkom vožnjom i uživanje u predivnoj panorami krajolika kojim prolazite najstarijom prugom na Balkanu (ova godina je jubilarna 160 godišnjica). Na obali jezera gde se zaustavlja voz čeka Vas turistička organizacija sa plesom mažoretkinja i predstavljanjem programa Vašeg boravka:

-Ponuda povoljnog smeštaja na jezeru ili u gradu;
-Preporuka povoljnog menija kod ugostitljskih objekata na jezeru ili u gradu;
-Nezaboravni riblji specijaliteti po povoljnim cenama u Staroj Palanci;
-Obilazak grada,muzeja....(unapred prijaviti grupu).

Povratak sa istog mesta na obali jezera u 16,4o časova.

U okviru turističkog voza ,Vršac-Bela Crkva, takođe VEOMA ZNAČAJNA ponuda za osobe sa invaliditetom i posebnim potrebama, nudi se vožnja vozom do Straže i boravak na uređenoj pisti-stazi za pecanje prilagođeno njihovim mogućnostima. Boravak u Straži organizuje „ABC“ Eko ribolovačko društvo iz Vršca i za posetu treba se prijaviti Nešić Mirku, predsedniku društvana, telefon 013 834 370, a za vožnju vozom Lekić Radovanu, šefu regionalnog putničkog saobraćaja na telefon 013 801 015 ili 0648452335. Potrudićemo se ubuduće da u Straži, Vršcu i Beogradu obezbedimo platformu za utovar-istovar u voz invalidskih kolica, kako bi smo i tu kategoriju invalida mogli da vozimo na jednodnevni izlet u Stražu.
Ovakvu ponudu niste skoro imali.

VOZ SAOBRAĆA VIKENDOM, SAMO AKO JE LEPO VREME ZA KUPANjE.

U okviru ove ponude, ali svakodnevno, nudi se i poseta Vršcu za 8 eura, koliko je povratna karta, Temišvar – Vršac – Temišvar. Za posetu Vršcu nudi se u organizaciji turističkog saveza Vršac i doček gostiju na železničkoj stanici u 9 časova, kada voz stiže, sledeća ponuda:

- jednodnevno kupanje na uređenom gradskom jezeru sa lekovitom vodom, ulaz besplatan.
- Jednodnevno kupanje na bazenima hotela Vetrenjača uz voženju vozićem od železničke stanice do hotela i povratak na železničku stanicu, cena 400 dinara.
- Poseta vršačkom bregu, koji predstavlja vazdušnu banju sličnu Zlatiboru i u ugodnoj šetnji u prirodi, uređenim stazama, obilazak vidikovca, vršačke kule, odmarališta Crvenog krsta, planinarskog doma i guduričkog vrha. 

VOZ SAOBRAĆA VIKENDOM, SAMO AKO JE LEPO VREME ZA KUPANjE.
Prijavite se na tel. 013/801-015 i 064/8452335.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio