Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Prvomajske avanture sa Srbijom za mlade

Nazad na predhodnu novost «

Prvomajska avantura sa Srbijom za mlade! 30.4.-2.5.2017.

Tara, Uvac, Pešter, Goč, Kablar - aktivan odmor, boravak u prirodi, avanturistički sportovi, i pre svega druženje! Doživi Srbiju - Uhvati dan.

Prvi maj srbija za mlade


TARA - Prvomajska Avantura

Jedna od najlepših planina Srbije, pod gustim četinarskim i listopadnim šumama protkanim pašnjacima i livadama. Sve su ređe ovakve oaze netaknute prirode, a jedna od njih je planina Tara u zapadnoj Srbiji. Planinska goropad, reka Drina, gledana sa brojnih vidikovaca liči na tanku, zelenu liniju uvučenu u kanjonski masiv. Prozračno bistra, zelena voda, u kanjonima zastrašujuća, u dolinama pitoma privlači lepotom svojih obala i bogatstvom vodenog sveta ljubitelje prirode, avanturizma i adrenalina.
Doživite sa nama pravu avanturu na planini čija lepota ostavlja bez daha

►►►Detaljnije na: TARA - Prvomajska Avantura
Meandri Uvca - Tornik - Pešter | Pešačke ture i krstarenje


Ako volite jedinstven spoj ruralnih, netipičnih i originalnih mesta koji obiluju živopisnim prizorima, neposrednim, srdačnim ljudima i pešačkim stazama, onda je ovo prava ideja za vašu vikend avanturu. Zaista, ima nešto u tom planinskom vazduhu i idiličnim prirodnim kreacijama koji nam vraćaju harmoniju i "pune baterije".

Spremite se za osvajanje vrhova Tornika, Pešterske visoravni, čudesnih meandara Uvca, tajanstvenih pećinskih dvorana i vidikovaca, sve to pod budnim okom beloglavog supa! :)

►►►Detaljnije na: Meandri Uvca - Tornik - Pešter | Pešačke ture i krstarenje
Goč - Prvi maj | Edukativne pešačke ture + druženje

Udahnite čist planinski vazduh i doživite pravu antistres terapiju na planini čije šume opijaju mirisom i lepotom!

Ovo je prava prilika da pobegnete iz grada i da obradujete svoje telo i dušu boravkom u šumama i na prelepim livadama Goča.

Specijalni rezervat prirode „Goč-Gvozdac“ ima specifičnu orografiju i izuzetno je bogate prirodnim resursima.

Zahvaljujući prirodnim odlikama, prevashodno očuvanju biološke raznovrsnosti i šumskim zajednicama, kao i lepoti predela, pogodnoj klimi, bogatstvu reka i stvorenim vrednostima, planina Goč u potupnosti ispunjava uslove za zaštitu kao Specijalni rezervat prirode.
►►►Detaljnije na: Goč - Prvi maj | Edukativne pešačke ture + druženje
Prvomajski aktivni odmor u Ovčarsko-kablarskoj klisuri


Pogled na meandre Zapadne Morave u Ovčarsko-kablarskoj klisuri spada u nešto najlepše što se u Srbiji može doživeti. Ovčarsko-Kablarska klisura je prepoznatljiva po prirodnim lepotama ali i po svojim kulturno-istorijskim spomenicima. U istoriji Srbije i naroda koji je živeo vekovima na ovim prostorima manastiri su imali značajnu ulogu, ne samo u duhovnom smislu, već i u razvoju nacionalne svesti, sticanju znanja i opismenjavanju. Manastiri Ovčarsko-Kablarske klisure (Srpska Sveta Gora), predstavljaju trag jednog vremena i svaki od tih manastira (a ima ih 10) ima svoju priču vezanu za period njihovog nastajanja i postojanja na ovim prostorima.

Detaljnije na: Prvomajski aktivni odmor u Ovčarsko-kablarskoj klisuri Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-kablarska klisura se nalazi u centralnom delu Srbije, u okviru Zapadnog Pomoravlja, a razdvaja visoku Šumadiju, na severu, od Dragačeva i Starovlaško-raške visije na jugu. Spada u ona područja Srbije koja svojim prirodnim vrednostima i spomenički

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio