Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Prvomajske avanture sa Srbijom za mlade

Nazad na predhodnu novost «

Prvomajska avantura sa Srbijom za mlade! 30.4.-2.5.2017.

Tara, Uvac, Pešter, Goč, Kablar - aktivan odmor, boravak u prirodi, avanturistički sportovi, i pre svega druženje! Doživi Srbiju - Uhvati dan.

Prvi maj srbija za mlade


TARA - Prvomajska Avantura

Jedna od najlepših planina Srbije, pod gustim četinarskim i listopadnim šumama protkanim pašnjacima i livadama. Sve su ređe ovakve oaze netaknute prirode, a jedna od njih je planina Tara u zapadnoj Srbiji. Planinska goropad, reka Drina, gledana sa brojnih vidikovaca liči na tanku, zelenu liniju uvučenu u kanjonski masiv. Prozračno bistra, zelena voda, u kanjonima zastrašujuća, u dolinama pitoma privlači lepotom svojih obala i bogatstvom vodenog sveta ljubitelje prirode, avanturizma i adrenalina.
Doživite sa nama pravu avanturu na planini čija lepota ostavlja bez daha

►►►Detaljnije na: TARA - Prvomajska Avantura
Meandri Uvca - Tornik - Pešter | Pešačke ture i krstarenje


Ako volite jedinstven spoj ruralnih, netipičnih i originalnih mesta koji obiluju živopisnim prizorima, neposrednim, srdačnim ljudima i pešačkim stazama, onda je ovo prava ideja za vašu vikend avanturu. Zaista, ima nešto u tom planinskom vazduhu i idiličnim prirodnim kreacijama koji nam vraćaju harmoniju i "pune baterije".

Spremite se za osvajanje vrhova Tornika, Pešterske visoravni, čudesnih meandara Uvca, tajanstvenih pećinskih dvorana i vidikovaca, sve to pod budnim okom beloglavog supa! :)

►►►Detaljnije na: Meandri Uvca - Tornik - Pešter | Pešačke ture i krstarenje
Goč - Prvi maj | Edukativne pešačke ture + druženje

Udahnite čist planinski vazduh i doživite pravu antistres terapiju na planini čije šume opijaju mirisom i lepotom!

Ovo je prava prilika da pobegnete iz grada i da obradujete svoje telo i dušu boravkom u šumama i na prelepim livadama Goča.

Specijalni rezervat prirode „Goč-Gvozdac“ ima specifičnu orografiju i izuzetno je bogate prirodnim resursima.

Zahvaljujući prirodnim odlikama, prevashodno očuvanju biološke raznovrsnosti i šumskim zajednicama, kao i lepoti predela, pogodnoj klimi, bogatstvu reka i stvorenim vrednostima, planina Goč u potupnosti ispunjava uslove za zaštitu kao Specijalni rezervat prirode.
►►►Detaljnije na: Goč - Prvi maj | Edukativne pešačke ture + druženje
Prvomajski aktivni odmor u Ovčarsko-kablarskoj klisuri


Pogled na meandre Zapadne Morave u Ovčarsko-kablarskoj klisuri spada u nešto najlepše što se u Srbiji može doživeti. Ovčarsko-Kablarska klisura je prepoznatljiva po prirodnim lepotama ali i po svojim kulturno-istorijskim spomenicima. U istoriji Srbije i naroda koji je živeo vekovima na ovim prostorima manastiri su imali značajnu ulogu, ne samo u duhovnom smislu, već i u razvoju nacionalne svesti, sticanju znanja i opismenjavanju. Manastiri Ovčarsko-Kablarske klisure (Srpska Sveta Gora), predstavljaju trag jednog vremena i svaki od tih manastira (a ima ih 10) ima svoju priču vezanu za period njihovog nastajanja i postojanja na ovim prostorima.

Detaljnije na: Prvomajski aktivni odmor u Ovčarsko-kablarskoj klisuri Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio