Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Učestvuj u kampanji #MojaZapadnaSrbija

Nazad na predhodnu novost «

 

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Turističkim organizacijama: Bajine Bašte, Zlatibora, Užica,  Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića pokrenula je promotivnu kampanju na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija”, a učesnike očekuju vredne nagrade!

Kampanja će motivisati korisnike da na Instagramu i Fejsbuku šeruju fotografije i video materijale sa haštagom #MojaZapadnaSrbija (#MojaZapadnaSrbija)  u kojima se prikazuju, isključivo iz prvog lica, doživljaji turista u Zapadnoj Srbiji.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

Jedan od osnovnih preduslova da turista izabere mesto za odmor je da on zamisli sebe u toj destinaciji. Sadržaj iz prvog lica koji će biti kreiran ovom kampanjom pružiće potencijalnim turistima upravo to – bolju mogućnost da zamisle sebe u turističkoj regiji Zapadna Srbija, da zamisle svoju interakciju sa atrakcijama, gastronomijom, tradicijom, ljudima…

Tim povodom Turistička organizacija regije Zapadna Srbija poziva sve turiste ali i lokalno stanovništvo da se priključe kampanji i tako doprinesu promociji Regije i prikažu najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije.


 

Da biste učestvovali u kampanji je potrebno je da načinite samo 3 koraka:

1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Taru, Drinu, Bajinu Baštu, Zlatibor, Zlatar, Uvac, Goliju, Ivanjicu, Užice, Mokru Goru, Sjeničko – Peštersku visoravan, Prijepolje, Požegu, Arilje, Kosjerić, … vi birate!

2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

3. Podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija ( #MojaZapadnaSrbija) .

Turisti će na ovaj način kreirati fotografije iz prvog lica na kojima će se videti kako su zagrizli komplet lepinju, kako dodiruju stalaktit u pećini, veslaju jezerom, piju rukom vodu sa čistog planinskog izvora, spuštaju se niz stenu, uživaju sa porodicom, zabavljaju sa društvom, voze bicikl, jašu konja i uživaju u mnogim drugim vrhunskim doživljajima u Zapadnoj Srbiji.

Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji. Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima u Zapadnoj Srbiji, i tako u narednih 6 meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu Turističkih organizacija.

Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije!

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici kampanje mojazapadnasrbija.rs

Info: Drina Info


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio