Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Veseli spust na Ibru | 1-2. jul 2017

Nazad na predhodnu novost «

Veseli spust 1-2. jul 2017.

Veseli spust je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km vijugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

Hiljade ljudi dobrog raspoloženja na reci, euforija, trubači, roštilj, pesma i pozitivna energija na najmaštovitijim splavovima napravljenim od drveta, flaša, stiropora, automobilskim gumama, ili pak na vojnim desantnim čamcima, glavna su odlika ove manifestacije na vodi koja ima zaista dugu i svetlu tradiciju. Veseli spust je događaj koji se brižljivo planira, sa euforijom iščekuje i na kome se sa ponosom učestvuje, a broj učesnika je iz godine u godinu sve veći!

Veseli spust Srbija za mlade

Veselom spustu nije strano ni 20.000 učesnika, a biće održan bez obzira da li je napolju 40 C ili pada kiša. U Mataruškoj banji je organizovan ručak za sve učesnike Veselog spusta. Srbija za mlade od 2012. vodi mlade iz cele Srbije na jedan od najboljih provoda na vodama Srbije.

Vreo dan, Ibar dovoljno hladan da nas osveži, zanimljivi splavovi i čamci, vesela ekipa na čamcu...

Veče uoči "Veseleg spusta" Kraljevo se pretvara u veliki "stage" gde su žurke na svakom koraku, u kafićima, baštama, diskotekama, pored Ibra...Tog vikenda, Kraljevo ne spava! Otkrijte zašto ;)

Stari grad Maglič - start Veselog spusta

Tvđava Maglič - start Veselog spusta

Maglič se nalazi na desnoj obali Ibra, na strmoj planinskoj kosi Stolova. Jedva od teorija je da potiče iz XIII veka, a mnogi autor tvre da datira iz još ranijeg perioda. Opasan je kamenim zidovima debelim 2 m, u ukupnoj dužini od 270m. Glavna donžon kula visoka je 20 m, a ostalih sedam kula po 12 m. U dvorištu su ostaci male     crkve sv Đorđa, palate arhiepiskopa Danila II, koji je ovde osnovao monašku školu. Utvrđenje je imalo takođe i vojnički karakter, tvrđava je bila zaštitni bedem manastira Žiče i cele doline vekova.

Program 2 dana:

►01.07.2017.
-16:30 h Polazak iz Beograda
-19:30 h Dolazak u Kraljevo
-19:30-21 č Smeštaj u hostelu i priprema za uzbudljivi provod
-21h Večernji izlazak
-22h Koncert Lexington benda na Trgu srpskih ratnika
-Noćenje.

►02.07.2017.
-6 h Ustajanje i doručak
-7 h Polazak za Maglič na start spusta. Spust niz Ibar uz vesele povorke čamaca u trajanju od 5h. Pristajanje u Matarušku banju, ručak i kratak odmor u banji, nastavak splavarenja do Kraljeva. Slobodno vreme za uživanje pokraj Ibra.
-20 h polazak za Beograd
-23 h očekivani dolazak u Beograd


Cena: 3500 din 

U cenu uračunato:

- spust od Magliča do Kraljeva u trajanju od 6č
- prevoz Beograd - Kraljevo - Beograd
- transfer Kraljevo - Maglič
- kotizacija za spust i ručak u Mataruškoj banji (tradicionalno pasulj)
- 1 noćenja u konfornom hostelu,
- usluge vodiča,
- trošak organizacije i vođenja programa.

U cenu nisu uračunati:


- godišnja čalanarina Srbija za mlade u iznosu od 500 din

- individualni troškovi članova

Na 5 prijava 1 GRATIS mesto

INFO I PRIJAVE:
srbijazamlade@gmail.com
Tel: 061/1627226
Balkanska 18 (TC Ivanijum, lokal 99)
Radnim danima 10-18h

Rok za prijavljivanje je 5 dana pred polazak na putovanje. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika rok za otkazivanje putovanja od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio