Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

BTC 2017

Nazad na predhodnu novost «

Tema ovogodišnje, 6. po redu Belgrade Tourism Conference – BTC 2017 konferencije bila je preduzetništvo u turizmu.

Ovom konferencijom, pružili smo podršku mladima sa ciljem pokretanja sopstvenog biznisa u turizmu. Predavači su bili mladi preduzetnici koji su pokrenuli svoje biznise i uspešno ih vode. „Keynote speaker“ BTC 2017. Konferencije bio je Rob Davidson, MICE Knowledge London, koji je tako]e podelio svoju preduzetničku priču sa učesnicima.


            Sa ciljem zapošljavanja mladih u turizmu, paralelno sa konferencijom u petak 24. februara mladi su imali priliku da ostave svoj CV izlagačima na sajmu. Isti dan, imali su i priliku da čuju mlade preduzetnike u turizmu širom Srbije koji su pokrenuli svoje poslove u hali 4 gde su se predstavljaju destinacije Srbije.

BTC 2017. konferencija je održana u subotu 25. februara od 10:00 – 15:00 časova u Svečanoj sali u Upravnoj zgradi Beogradskog sajma.

    U nedelju 26. februara u 12:00 u hali 4 Beogradskog sajma, na štandu Turističke organizacije Beograda organizovan je koktel susret preduzetnika i mladih studenata koji žele da pokrenu posao u turizmu.

Verujemo da će ovogodišnja 6. po redu BTC 2017. konferencija ostaviti dugotrajan trag na razvoj turizma Srbije, doprineti povećanju zaposlenost u turizmu i potstaći mlade na pokretanje sopstvenog biznisa u turizmu. Program BTC konferencije usmeren je na osnaživanje mladih i otpočinjanje preduzetničkih poduhvata u turizmu. Ciljna grupa su mladi, studenti i diplomirani kojima se pružaju mnoge perspektive.

Problemi s kojima se susreću mladi vezuju se za čekanje perspektive, čekanje posla i čekanje na priliku. BTC konferencije ima za cilj da osnaži mlade, da ne čekaju, već kreiraju posao, udruže se i stvore perspektivu.

Konferencija BTC se odžala 6. put i do sada je preko 1.200 učesnika učestvovalo u konferenciji. BTC konferencija je postala deo turističke ponude beograda, edukativni turistički proizvod koji doprinosi razvoju kongresnog turizma Beograda. Razvojem preduzetništva u turizmu, rešavaju se mnogi problemi, povećava zaposlenost, povećava turistička potrošnja, poboljšava usluga u destinaciji, kreira bolji imidž destinacije i povećava BDP.

Ovogodišnja konferencija - Belgrade Tourism Conference, ostvarila je izuzetne rezultate sa preko 200 učesnika konferencije.

Tranfer znanja, ideja, inspiracije, umrežavanje i povezivanje i kao krajnji cilj razvoj postojećih preduzetničkih i nastanak novih poduhvata mladih u Beogradu, na polju turizma i pružanja usluga turistima saoo su neki od rezultata uspešne 6. Po redu konferencije. Tim koji organizuje konferenciju sastavljen je od diplomiranih ekonomista, smera turizam i hotelijerstvo, koji su već 7 godina u turističkoj industriji Srbije i Beograd sa organizovanih desetina konferencija, seminara i treninga u zemlji i sa učešćem na preko 100 edukativnih događaja u zemlji i svetu (ITB Berlin, IMEX Frankfurt, Eventex Dublin...).

Nakon realizacije BTC konferencije, organizator Srbija za mlade, ostao je dostupan svim mladim preduzetnicima koji reše da se upuste u realizaciju svoje preduzetničke ideje u polju turizma. Mnogi od učesnika konferencije su se upustili u svoje preduzetničke poduhvate i krenuli putem ostvarivanja svojih preduzetničkih ideja.

Konferencija je realizovana uz podršku Beogradskog sajma turizma i grada Beograda.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio