Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

BTC 2017

Nazad na predhodnu novost «

Tema ovogodišnje, 6. po redu Belgrade Tourism Conference – BTC 2017 konferencije bila je preduzetništvo u turizmu.

Ovom konferencijom, pružili smo podršku mladima sa ciljem pokretanja sopstvenog biznisa u turizmu. Predavači su bili mladi preduzetnici koji su pokrenuli svoje biznise i uspešno ih vode. „Keynote speaker“ BTC 2017. Konferencije bio je Rob Davidson, MICE Knowledge London, koji je tako]e podelio svoju preduzetničku priču sa učesnicima.


            Sa ciljem zapošljavanja mladih u turizmu, paralelno sa konferencijom u petak 24. februara mladi su imali priliku da ostave svoj CV izlagačima na sajmu. Isti dan, imali su i priliku da čuju mlade preduzetnike u turizmu širom Srbije koji su pokrenuli svoje poslove u hali 4 gde su se predstavljaju destinacije Srbije.

BTC 2017. konferencija je održana u subotu 25. februara od 10:00 – 15:00 časova u Svečanoj sali u Upravnoj zgradi Beogradskog sajma.

    U nedelju 26. februara u 12:00 u hali 4 Beogradskog sajma, na štandu Turističke organizacije Beograda organizovan je koktel susret preduzetnika i mladih studenata koji žele da pokrenu posao u turizmu.

Verujemo da će ovogodišnja 6. po redu BTC 2017. konferencija ostaviti dugotrajan trag na razvoj turizma Srbije, doprineti povećanju zaposlenost u turizmu i potstaći mlade na pokretanje sopstvenog biznisa u turizmu. Program BTC konferencije usmeren je na osnaživanje mladih i otpočinjanje preduzetničkih poduhvata u turizmu. Ciljna grupa su mladi, studenti i diplomirani kojima se pružaju mnoge perspektive.

Problemi s kojima se susreću mladi vezuju se za čekanje perspektive, čekanje posla i čekanje na priliku. BTC konferencije ima za cilj da osnaži mlade, da ne čekaju, već kreiraju posao, udruže se i stvore perspektivu.

Konferencija BTC se odžala 6. put i do sada je preko 1.200 učesnika učestvovalo u konferenciji. BTC konferencija je postala deo turističke ponude beograda, edukativni turistički proizvod koji doprinosi razvoju kongresnog turizma Beograda. Razvojem preduzetništva u turizmu, rešavaju se mnogi problemi, povećava zaposlenost, povećava turistička potrošnja, poboljšava usluga u destinaciji, kreira bolji imidž destinacije i povećava BDP.

Ovogodišnja konferencija - Belgrade Tourism Conference, ostvarila je izuzetne rezultate sa preko 200 učesnika konferencije.

Tranfer znanja, ideja, inspiracije, umrežavanje i povezivanje i kao krajnji cilj razvoj postojećih preduzetničkih i nastanak novih poduhvata mladih u Beogradu, na polju turizma i pružanja usluga turistima saoo su neki od rezultata uspešne 6. Po redu konferencije. Tim koji organizuje konferenciju sastavljen je od diplomiranih ekonomista, smera turizam i hotelijerstvo, koji su već 7 godina u turističkoj industriji Srbije i Beograd sa organizovanih desetina konferencija, seminara i treninga u zemlji i sa učešćem na preko 100 edukativnih događaja u zemlji i svetu (ITB Berlin, IMEX Frankfurt, Eventex Dublin...).

Nakon realizacije BTC konferencije, organizator Srbija za mlade, ostao je dostupan svim mladim preduzetnicima koji reše da se upuste u realizaciju svoje preduzetničke ideje u polju turizma. Mnogi od učesnika konferencije su se upustili u svoje preduzetničke poduhvate i krenuli putem ostvarivanja svojih preduzetničkih ideja.

Konferencija je realizovana uz podršku Beogradskog sajma turizma i grada Beograda.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Ovom prilikom obaveštavamo sve naše drage članove, i molimo vas da prenesete dalje glas o konkursu za novinarsku nagradu ove fondacije – za najbolje napisan putopis o destinaciji u Republici Srbiji.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio