Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

""

Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Novi Sad za mlade - konkurs

Nazad na predhodnu novost «

 

→ Želite da date svoj doprinos u kreiranju ponude za mlade i definisanju tura koje će činiti turistički proizvod za mlade počevši od naredne 2019. godine kada  je Novi Sad  Omladinska prestonica Evrope?

→ Imate inovativne ideje za ture u Novom Sadu i okolini koje uključuju posetu festivalima i drugim događajima za mlade i/ili ponudu koja uključuje npr. biciklističke ture ili planinarske izlete, ali predstavljene na način zanimljivim mladima?

»»»  Ako je odgovor na prethodna dva pitanja pozitivan, pozivamo Vas da učestvujte na Konkursu „Novi Sad za mlade“, tako što ćete na imejl adresu novisad4youth@gmail.com do 6. jula do 17 časova poslati svoje predloge i ideje šta da se nađe u turističkoj ponudi za mlade Novog Sada, a mislite da bi bilo privlačno mladim turistima iz Evrope.

*** Na Konkurs „Novi Sad za mlade“ mogu da se prijave svi zainteresovani pojedinci i organizacije sa svojim idejama šta bi trebalo da se nađe u turističkoj ponudi za mlade Novog Sada, imajući u vidu da će ukoliko njihove ideje odaberemo da budu deo turističke ponude za mlade Novog Sada, biti uključeni u dalje kreiranje turističkog proizvoda „Novi Sad za mlade“ i proces unapređenja turističke ponude za mlade zajedno sa našim partnerima Turističkom organizacijom Grada Novog Sada i Udruženjem vodiča Novog Sada. 

Konkurs „Novi Sad za mlade“ raspisuje udruženje građana „Srbija za mlade“  u okviru trogodišnjeg projekta „Novi Sad za mlade“ koji ima za cilj razvoj turističke ponude za mlade i brendiranja Novog Sada kao grada mladih kroz realizaciju programa OPENS 2019 i u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Grada Novog Sada

Cilj projekta je da se kreira i kontinuirano unapređuje ponuda omladinskog turizma Grada Novog Sada i brendira kao omladinska destinacija pod sloganom „Novi Sad  - grad mladih“ i samim tim i povećanje broj mladih turista u Novom Sadu.

Jedan od bitnijih ciljeva projekta „Novi Sad za mlade“ je umrežavanje subjekata turističke privrede koji u svojoj ponudi imaju sadržaje atraktivne mladima, ali i unapređenje kapaciteta udruženja mladih i udruženja za mlade koji se bave omladinskim turizmom, kao i njihovih članova/ica.

Kao rezultat umreženosti će biti kreiran paket turističkih proizvoda pod zajedničkim nazivom „Novi Sad za mlade“, nakon čega sledi i izrada specijaliovane mape za mlade i brojne promotivne aktivnosti.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio