Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

GOČ | NOVA GODINA 2020 | 4 dana / 3 noći - OD - DIN 4500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

GOČ | NOVA GODINA 2020 | 4 dana / 3 noći

30.12.2019 - 2.1.2020.

Provedite Novu godinu na planinskom masivu Goča koji se prostire između reka Ibra i Zapadne Morave, 30 km jugoistočno od Kraljeva i 202 km od Beograda. Njegova nadmorska visina kreće se između 300 i 1,154 metara. Na istočnoj strani pokriven je bogatim i lepim šumama, a prema severu ovaj masiv je povezan sa planinom Stolovi, dok se prema jugu naslanja na masiv Kopaonika. Goč pripada dvema opštinama – Kraljevu i Vrnjačkoj Banji. Planinski masiv Goča zastupljen je na teritoriji opštine Kraljevo delovima sliva Gvozdačke reke i reke Sokolje. Klima na Goču je umereno kontinentalna. Temperatura zimi ide do -15C, leti desetak stepeni svežije nego u Kraljevu. Snežni pokrivač prosečno oko 50 cm, ali nekad i preko 1 m. Vrhovi Goča su: Krnja jela 1,154 m. Brezjak 984 m. Dobra voda 942 m. Višnjica 801 m. Vis 786 m. Čukar 684 m.

Goc Nova Godina Srbija za mlade

Poslednjih godina ova planina svojom bogatom prirodom i sve raznovrsnijom ponudom smeštaja postaje i jedan od turističkih centara. Goč je i sportski centar sa terenima za košarku, mali fudbal, stazama za pešačenje (čak 5 obeleženih staza u neposrednoj blizini smeštaja) i trčanje, kao i ski stazama za skijaše različitih uzrasta.

PROGRAM:


30.12.2019. Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima u 8.45h (z
a polazak iz Novog Sada klikni ovde). Vožnja preko Kraljeva do Goča, smeštaj u odmaralištu Piramida. Dobrodošlica i žurka u baru. Noćenje.

31.12.2019. Igre na snegu, pešačenja, odlazak na ski stazu (u slučaju dovoljne količine snega). Doček Nove godine uz organizovanu žurku u baru. Noćenje.

1.1.2020. Igre na snegu, pešačenja, odlazak na ski stazu (u slučaju dovoljne količine snega). Druženje u večernjim satima i oproštajna žurka. Noćenje.

2.1.2020. Odjava iz smeštaja oko podneva. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.


*Žica na ski stazi Goča sa Kraljevačke strane nije još u funkciji. Postoji mogućnosz fakultativnog individualnog odlaska na ski stazu na Goču sa strane Vrnjačke banje udaljene oko 10 km od smeštaja.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima

- ekipama

- ljubiteljima prirode i šetnji

- ljubiteljima aktivnosti na snegu.


CENE PO OSOBI:U cenu uračunato:

- tri noćenja u odabranom smeštaju

- prevoz na relaciji Beograd - Goč - Beograd (autobus)

- igre bez granica

- troškovi organizacije i vođenja

-
organizovano puštanje letećih lampiona

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina SZM 500 RSD i individualni troškovi članova

- doplata za polazak iz Novog Sada 700 din.

- doplata za pun pansion za sve dane 4000 RSD ukupno

*Umanjenje za sopstveni prevoz 1000 RSD

**Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

***Članarina udruženja  je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate. 


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.
SMEŠTAJ:

Smeštaj je u objektima Šumarskog fakulteta i Turističkog naselja Piramirda. Nalazi se u najšumovitijem delu Goča u predelu kao iz bajke. Sastoji se od vile Novi Studenac, Piramida klasik, Vlasta, Planinka i Depadans-a. Ukupan kapacitet objekata je 140 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju svoje kupatilo kao i centralno grejanje. Centralnim objekti Novi Studenac i Piramida klasik su spojieni, a unjims se nalazi restoran, kafe bar, recepcija i internet centar.1.Novi Studenac

Goč Nova godina smeštaj

 

2.Piramida klasik3.Vile Planinka i Vlasta4. DepadansInformacije i rezervacije

Za polaske iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada klikni ovde:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Ovom prilikom obaveštavamo sve naše drage članove, i molimo vas da prenesete dalje glas o konkursu za novinarsku nagradu ove fondacije – za najbolje napisan putopis o destinaciji u Republici Srbiji.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio