Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

VESELI SPUST I 28. jul 2019. - DIN 2500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Veseli spust - 28. jul 2019. HIT CENA

Veseli spust je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km vijugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

Ovaj događaj je po nama najuzbudljivija i najzabavnija manifestacija na vodama Srbije i  radimo ga od prve godine našeg postojana :) "
Srbija za mlade!" od 2012. vodi mlade iz cele Srbije na jedan od najboljih provoda na vodama naše zemlje.

Hiljade ljudi dobrog raspoloženja na reci, euforija, trubači, roštilj, pesma i pozitivna energija na najmaštovitijim splavovima napravljenim od drveta, flaša, stiropora, automobilskim gumama, ili pak na vojnim desantnim čamcima, glavna su odlika ove manifestacije na vodi koja ima zaista dugu i svetlu tradiciju. Veseli spust je događaj koji se brižljivo planira, sa euforijom iščekuje i na kome se sa ponosom učestvuje, a broj učesnika je iz godine u godinu sve veći!

Veseli spust Srbija za mlade

Veselom spustu nije strano ni 20.000 učesnika, a biće održan bez obzira da li je napolju 40 C ili pada kiša. U Mataruškoj banji je organizovan ručak za sve učesnike Veselog spusta.  

Vreo dan, Ibar dovoljno hladan da nas osveži, zanimljivi splavovi i čamci, vesela ekipa na čamcu...

Veče uoči "Veseleg spusta" Kraljevo se pretvara u veliki "stage" gde su žurke na svakom koraku, u kafićima, baštama, diskotekama, pored Ibra...Tog vikenda, Kraljevo ne spava! Otkrijte zašto ;)

Stari grad Maglič - start Veselog spusta

Tvđava Maglič - start Veselog spusta

Maglič se nalazi na desnoj obali Ibra, na strmoj planinskoj kosi Stolova. Jedva od teorija je da potiče iz XIII veka, a mnogi autor tvre da datira iz još ranijeg perioda. Opasan je kamenim zidovima debelim 2 m, u ukupnoj dužini od 270m. Glavna donžon kula visoka je 20 m, a ostalih sedam kula po 12 m. U dvorištu su ostaci male     crkve sv Đorđa, palate arhiepiskopa Danila II, koji je ovde osnovao monašku školu. Utvrđenje je imalo takođe i vojnički karakter, tvrđava je bila zaštitni bedem manastira Žiče i cele doline vekova.

PROGRAM:

Nedelja 28.6.2019.

-06.00h  Polazak iz Beograda i vožnja Ibarskom magistralom. Do početne tačke ima oko 3.5h vožnje.
-10.00h  Dolazak kod Magliča, start spusta. Spust niz Ibar uz vesele povorke čamaca u trajanju od 5h uz usputne pauze. Pristajanje u Matarušku banju, ručak i slobodno vreme za uživanje pokraj Ibra.
-23.00h  Očekivani dolazak u Beograd


HIT Cena: 2500 RSD

U cenu uračunato:

- spust od Magliča do Mataruške banje u trajanju od 5h
- prevoz Beograd - Kraljevo - Beograd
- transfer Kraljevo - Maglič
- kotizacija za spust i ručak u Mataruškoj banji (tradicionalno pasulj)
- usluge vodiča,
- trošak organizacije i vođenja programa.

U cenu nisu uračunati:

- Redovna godišnja čalanarina "Srbija za mlade" u iznosu od 500 RSD

- individualni troškovi članova


*Umanjenje za sopstveni prevoz je 1000 RSD po osobi.


Na 5 prijava 1 GRATIS mesto

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za mesto polaska i broj vodiča!

Informacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je  do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd.) od strane organizacije je do 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio