Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

STARA PLANINA | NOVA GODINA 2019 | 5 dana / 4 noći - DIN 5300

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

STARA PLANINA | NOVA GODINA 2018 | 5 dana / 4 noći 

29.12.2018 - 2.1.2018.POLAZAK: 7:30 NOVI SAD GLAVNA AUTOBUSKA STANICA, Beograd 8:45 NA PARKINGU KOD SAVA CENTRA , NIŠ 12:30 NA PARKINGU KOD TEMPA.
KONTAKT: DAVOR 066/143355

Provedite doček Nove godinu na veličanstvenoj Staroj planini, upoznajte njena netaknuta prostranstva, nesvakidašnje lepote, moći i čari koje krije ovaj biser prirode Srbije.

Osetite adrenalin i uživajte u skijanju, sankanju, šetnjama, planinarenju, druženju i sjajno se zabavite na bajkovitoj, po mnogima najlepšoj planini Srbije.

Sadržaj skijaškog centra “Babin zub” čine staze na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalište “Babin zub” poseduje četvorosednu žičaru “Konjarnik” sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na lokaciji “Jabučko ravnište” nalazi se prva gondola u Srbiji. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je i četvorosedna žičara, i ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na “Babinom zubu”. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima.

Pešačka tura na Babin zub
-Kondiciona težina 2/10 (lakša)
-Dužina staze oko 8 km (ukupno)
-Najniža tačka 1350 mnv
-Najviša tačka 1780 mnv

Planinarska akcija na Midžor
-Kondiciona težina 4/10 (srednje teška)
-Dužina staze oko 16 km (ukupno)
-Najniža tačka 1550 mnv
-Najviša tačka 2169 mnv

PROGRAM:

POLAZAK: 7:30 NOVI SAD GLAVNA AUTOBUSKA STANICA, Beograd 8:45 NA PARKINGU KOD SAVA CENTRA , NIŠ 12:30 NA PARKINGU KOD TEMPA.
KONTAKT: DAVOR 066/143355

Subota 29.12.2018. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima u 8:45h (za polazak iz Novog Sada klikni ovde, za polazak iz Niša klikni ovde). Vožnja autoputem pa preko Niša, Svrljiga, do Kalne gde ostavljemo prvu ekipu, nastavljemo do Vrtovca gde ostavljemo sledeću, zatim do Crnog vrha gde ostavljemo najveći deo ekipe i na kraju do skijališta Jabučko ravnište. Smeštaj i slobodno vreme za odmor, šetnju. Transfer do restorana konaka "Anđela". Organizovani Disco DJ party u restoranu konaka "Anđela". Transfer do smeštaja. Noćenje.

Nedelja 30.12.2018. Transfer do ski centra. Skijanje. Ko ne ide na skijanje postoji mogućnost lakše pešake ture ili planinarske akcije do najvišeg vrha uže Srbije - do vrha Midžor na 2169 mnv.  Za sve koji nisu doživeli ovaj pogled zimi - biće neprocenjivi osećaj. Za ovu plainarsku akciju (uspon na Midžor) su pored dobre kondicije obavezne: zimske planinarske cipele, *dereze, cepin, slojevita garderoba, kapa, bandaž, rukavice, štapovi... Posle skijanje i hiking-a transfer do Crnog vrha, Vrtovca i Kalne. Naveče novi transfer do restorana konaka "Anđela". Organizovani Disco DJ party u restoranu konaka "Anđela". Transfer nazad do smeštaja. Noćenje.

*Cepin i dereze za planinarsku akciju možete iznajmiti ovde.

Ponedeljak 31.1.2018. Transfer do ski centra. Skijanje. Za one koji ne idu na skijanje pripremili su lakšu pešačkom turu, sankanjem i igrama bez granica. Za ovaj dan je planinarana lakša pešačka tura do nestvarnih vidikovaca na vrhu i platou na Babinom zubu 1783mnv. Posle skijanje i hiking-a transfer do Crnog vrha, Vrtovca i Kalne. Naveče novi transfer do restorana konaka "Anđela". Organizovani doček Nove 2019. uz svirku uživo u restoranu konaka "Anđela". Transfer nazad do smeštaja. Noćenje.


Utorak 1.1.2019. 
Transfer do ski centra. Prvi dan u novoj 2019. započinjemo sa skijanjem standarno sa skijanjem. Za one koji ne idu na skijanje pripremili su lakšu pešačkom tura do vidikovca Bolvan, sankanjem i igrama na snegu. Posle skijanje i hiking-a transfer do Crnog vrha, Vrtovca i Kalne. Naveče novi transfer do restorana konaka "Anđela".Organizovana repriza dočeka Nove 2019. uz svirku uživo u restoranu konaka "Anđela".Transfer nazad do smeštaja. Noćenje.

Sreda 2.1.2018. Nakon odjave iz smeštaja transfer do ski centra. Skijanje ili lakša pešačka tura do vidikovca Orlova stena. Nakon šetnje i pauze, povratak za Beograd.

Dolazak u Beograd u večernjim časovima.


KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- skijašima
- planinarima,
- ljubiteljima prirode i sportova na snegu,
- ekipama
- svima onima koji žele da provedu Novu godinu na Staroj planini :)

CENE PO OSOBI:U cenu uračunato:

-  četiri noćenja u odabranom smeštaju
-  *hrana gde je nazanačeno u tabeli da ima polupansion
-  četiri  organizovane žurke u restoranu konaka "Anđela" uz svirku uživo
-  planinarska tura do vrha Midžor (ako dozvole vremenski uslovi)
-  pešačka tura do vrha i vidikovaca na Babinom zubu
-  ostale pešačke ture
-  igre bez granica i igre na snegu
-  troškovi vodiča i organizovanja programa

U cenu nije uračunato:

- doplata autobuski prevoz i transfere po programu (klimatizovan bus): iz Niša 1500 din., iz Beograda 2500 din. din., iz Novog Sada 3500 din.
- ručak, ostali obroci i piće na žurkama
- *doplata za polupansion (gde nije naznačeno da ima polupnsion u odabranom smeštaju)
-  redovna godišnja članarina SZM 500 din.
-  ski pass (za skijaše): poludnevni 1700 din, dnevni 2050 din, 2 dana  3500 din., 3 dana 5090 din., 4 dana 6200 din.
- oprema (za skijaše): 600 - 800 din. komplet
-  individualni troškovi članova

SMEŠTAJ:

1.KONAK ANĐELA

Konaka Anđela je smeštaj hostelskog tipa. Nalazi se u selu Vrtovac i udaljen je oko 23 km od ski centra Jabučko Ravnište. Konak je relativno nov i renoviran je u etnostilu. Sobe su uglavnom sa krevetima na sprat i svaka soba ima svoje kupatilo i centralno grejanje. Enterijer restorana konaka je odrađen u etno stilu i dopadljiv je posetiocima. U restoranu će biti sve organizovane žurke sa oko 200 ljudi, koliko ove godine vodimo na Staru planinu. 
U ovom objektu je smeštaj bez hrane, a svako unapred može naručiti polupansion po ceni od 10€ po danu.
2.SMEŠTAJ RISTIĆ

Sobe i apartmani Ristić se nalaze u centru i neposrednoj blizini centra Kalne
. U okolini smeštaja Ristić nalazi se sportsko-rekreativni centar (travnati teren za fudbal, tereni za mali fudbal, košarku i odbojku, fiskulturna sala sa pratećim objektima) koji poseduje izvanredne uslove za pripremu sportista i organizaciju rekreativne nastave u prirodi. Smeštaj Ristić je udaljen 30 km od ski centra i 10 km od restorana konaka "Anđela".
Sastioji se od 3 stana u centru Kalne i 1 porodičnom kućom blizu centra
Svi ljudi koji su smešteni u ovom smeštaju mogu naručiti polupansion na bazi Švedskog stola u restoranu "kod Cice" po ceni od 9€ po danu.

a.) STAN 1, STAN 2 i STAN 3

Stanovi Ristić se nalaze u centru Kalne, preko puta restorane "kod Cice" i prodavnice u Kalni.

b,) PORODIČNA KUĆA

Porodična kuća Ristić se nalazi na oko 10 min. peške od centra Kalne.
3. KOD GERE

Seosko domaćinstvo "Kod Gere" nalazi se u naselju Crni vrh u prelepom prirodnom ambijentu sa pogledom na padine Stare planine i impozantni vrh Babin zub. Udaljeno je oko 10 km od skijališta Jabučko Ravnište,oko 4km od četvoroseda Konjarnik i oko 13 km od rstorana konaka Anđela. Objekat poseduje i restoran građen od drveta u planinskom stilu u kojem se služe domaća jela. Objekat poseduje apartmane i sobe. Svaki apartman i soba imaju centralno grejanje i sopstveno kupatilo. U ovom objektu je smeštaj bez hrane, a svako unapred može naručiti polupansion po ceni od 10€ po danu.
4. KAFANA SA KONAKOM ŽDRMA

Konak Ždrma nalazi se neposredno pored puta u naselju Crni vrh. Konak poseduje sopstveni kafanu koja je omiljeno svratište turista. Udaljen je 4km od četvoroseda Konjarnik, 10km od skijališta Jabučko ravnište i oko 10 km od restorana konaka Anđela. Smeštaj je u sobama. Sve sobe imaju centralno grejanje, satelitsku televiziju i WiFi. U ovom objektu je smeštaj sa obaveznim polupansionom.

5. KOLIBA DO KRAJA

"Koliba do kraja" je atraktivni planinski objekat koji je spolja i iznutra obložen drvetom. Nalazi se na samom ski centru "Jabučko ravnište" i udaljen je bukvalno 10 m od gondole. Ovakav ambijent omogućava pravi doživljaj ove planinske lepotice Srbije. Smeštaj je u sobama koje imaju sopstveno kupatilo i centralno grejanje. Objekat poseduje kafić i restoran sa kamin salom. Takođe u ovom objektu možete iznajmiti ski opremu, kvadove i motorne sanke. U ovom objektu je smeštaj sa obaveznim polupansionom.

 


Informacije i rezervacije

Za polaske iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Niša 
klikni ovde:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com

Za polaske iz Novog Sada klikni ovde:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio