Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

STARA PLANINA | NOVA GODINA 2020 | 5 dana / 4 noći OD - DIN 7100

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

STARA PLANINA | NOVA GODINA 2020 | 5 dana / 4 noći 

POLAZAK IZ BEOGRADA, NOVOG SADA I NIŠA

29.12.2019 - 2.1.2020.

Provedite doček Nove godinu na veličanstvenoj Staroj planini, upoznajte njena netaknuta prostranstva, nesvakidašnje lepote, moći i čari koje krije ovaj biser prirode Srbije.

Osetite adrenalin i uživajte u skijanju, sankanju, šetnjama, planinarenju, druženju i sjajno se zabavite na bajkovitoj, po mnogima najlepšoj planini Srbije.

Sadržaj skijaškog centra “Babin zub” čine staze na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalište “Babin zub” poseduje četvorosednu žičaru “Konjarnik” sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na lokaciji “Jabučko ravnište” nalazi se prva gondola u Srbiji. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je i četvorosedna žičara, i ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na “Babinom zubu”. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima.

Pešačka tura na Babin zub
-Kondiciona težina 2/10 (lakša)
-Dužina staze oko 8 km (ukupno)
-Najniža tačka 1350 mnv
-Najviša tačka 1780 mnv

Planinarska akcija na Žarkova čuka
-Kondiciona težina 3/10 (srednje teška)
-Dužina staze oko 7 km (ukupno)
-Najniža tačka 1350 mnv
-Najviša tačka 1848 mnv

PROGRAM:

Nedelja 29.12.2019. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima u 8.45h. Polazak i Novog Sada u 7.30h. Vožnja autoputem pa preko Niša, gde u 11.30h kupimo putnik. Nastavljamo preko Svrljiga, Kalne do Crnog vrha gde ostavljemo najveći deo ekipe i na kraju do skijališta Jabučko ravnište. Smeštaj i slobodno vreme za odmor, šetnju. Slobodno vreme. Druženje u restoranu smeštaja. Noćenje.

Ponedeljak 30.12.2019. Transfer do ski centra. Skijanje. Ko ne ide na skijanje postoji mogućnost pešake ture do vrha Žarkova čuka na 1848 mnv.  Za sve koji nisu doživeli ovaj pogled zimi - biće neprocenjivi osećaj. Za ovu pešačku turu su pored dobre kondicije obavezne: zimske planinarske cipele, kamašne, slojevita garderoba, kapa, bandaž, rukavice, štapovi (poželjno)... Grupa koja ide na pešaku turu će svaki dan dan u nekom kafiću da sačeka da skijaši završe skijanje, tj. do 16h. Slobodno vreme. Druženje u restoranu smeštaja. Noćenje.

Utorak 31.12.2019. Transfer do ski centra. Skijanje. Za one koji ne idu na skijanje pripremili su lakšu pešačkom turu, sankanjem i igrama bez granica. Za ovaj dan je planinarana lakša pešačka tura do nestvarnih vidikovaca na vrhu i platou na Babinom zubu 1783mnv. Posle skijanje i hiking-a transfer do Crnog vrha. Naveče novi transfer do restorana "Kolibe do kraja" na ski centru. Organizovani doček Nove 2019.  u restoranu "Kolibe do kraja" na ski centru. Transfer nazad do smeštaja. Noćenje.

Sreda 01.01.2020. Transfer do ski centra. Prvi dan u novoj 2020. započinjemo sa skijanjem standarno sa skijanjem. Za one koji ne idu na skijanje pripremili su lakšu pešačkom tura do vidikovca Bolvan, sankanjem i igrama na snegu. Posle skijanje transfer do Crnog vrha. Naveče novi transfer do restorana "Kolibe do kraja" na ski centru.Organizovana repriza dočeka Nove 2020. u restoranu "Kolibe do kraja".Transfer nazad do smeštaja. Noćenje.

Četvrtak 02.01.2020. Nakon odjave iz smeštaja transfer do ski centra. Skijanje ili lakša pešačka tura do vidikovca Orlova stena. Nakon šetnje i pauze, povratak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- skijašima
- planinarima,
- ljubiteljima prirode i sportova na snegu,
- ekipama
- svima onima koji žele da provedu Novu godinu na Staroj planini :)

CENE PO OSOBI:
U cenu uračunato:

-  četiri noćenja u odabranom smeštaju
-  Organizovane žurke u restoranu "Kolibe do kraja" 31.12. i 01.01.
-  planinarska tura do vrha Žarkova čuka (ako dozvole vremenski uslovi)
-  pešačka tura do vrha i vidikovaca na Babinom zubu
-  ostale pešačke ture
-  igre bez granica i igre na snegu
-  troškovi vodiča i organizovanja programa

U cenu nije uračunato:

- doplata autobuski prevoz i transfere po programu (klimatizovan bus): iz Niša 2800 din., iz Beograda 2800 din. din., iz Novog Sada 3800 din.
- doplata za polupansion na smeštaju za sve dane (4 polupansiona) - 4000 din.
- ručak, ostali obroci i piće na žurkama
- redovna godišnja članarina SZM 500 din.
- ski pass (za skijaše): poludnevni 1700 din, dnevni 2050 din, 2 dana  3500 din., 3 dana 5090 din., 4 dana 6200 din. Ako nas bude preko 20 možemo da dobijemo popust
- oprema (za skijaše): 600 - 800 din. komplet
- individualni troškovi članova


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.


SMEŠTAJ:


1. HAJDUK VELJKO

Objekat se nalazi u naselju Crni vrh, na oko 600m od glavnog puta prema skijalištu i mesta  gde putnike ostavlja bus.
Objekat raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnom soboma sa sopstvenim i zajedničkim kupatilima. Domaćinstvo garantuje udoban boravak svojim bogatim sadržajem. Gosti mogu uživati u predivnom pejzažu na terasi iznad reke i sa nestavrnim pogledom na vrhove Midžor i babin zub. 
Svaki apartman i soba imaju centralno grejanje i sopstveno kupatilo.
Za ljubitelje ribljih specijaliteta domaćinstvo poseduje sopstveni bazen sa pastrmkom.
2. SOBE I APARTMANI VUČKOVIĆ

Apartmani Vučković nalaze se u naselju Crni vrh u prelepom prirodnom ambijentu sa pogledom na padine Stare planine i impozantni vrh Babin zub. Udaljeno je oko 10 km od skijališta Jabučko Ravnište, oko 4km od četvoroseda Konjarnik. Objekat je potpuno nov i otvoren je ove godine. Objekat poseduje apartmane i sobe. Svaki apartman i soba imaju centralno grejanje i sopstveno kupatilo. 
3. KAFANA SA KONAKOM ŽDRMA

Konak Ždrma nalazi se neposredno pored puta u naselju Crni vrh. Konak poseduje sopstveni kafanu koja je omiljeno svratište turista. Udaljen je 4km od četvoroseda Konjarnik, 10km od skijališta Jabučko ravnište i oko 10 km od restorana konaka Anđela. Smeštaj je u sobama. Sve sobe imaju centralno grejanje, satelitsku televiziju i WiFi. U ovom objektu je smeštaj sa obaveznim polupansionom.


4. KOLIBA DO KRAJA

"Koliba do kraja" je atraktivni planinski objekat koji je spolja i iznutra obložen drvetom. Nalazi se na samom ski centru "Jabučko ravnište" i udaljen je bukvalno 10 m od gondole. Ovakav ambijent omogućava pravi doživljaj ove planinske lepotice Srbije. Smeštaj je u sobama koje imaju sopstveno kupatilo i centralno grejanje. Objekat poseduje kafić i restoran sa kamin salom. Takođe u ovom objektu možete iznajmiti ski opremu, kvadove i motorne sanke. U ovom objektu je smeštaj sa obaveznim polupansionom.

 

Informacije i rezervacije

Za polaske iz Beograda i Niša:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada 

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h

 

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Ovom prilikom obaveštavamo sve naše drage članove, i molimo vas da prenesete dalje glas o konkursu za novinarsku nagradu ove fondacije – za najbolje napisan putopis o destinaciji u Republici Srbiji.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio