Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

STARA PLANINA | skijanje / ski škola | 14-17/2/2020 - DIN 6990

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

SRETENJE  - STARA PLANINA | SKIJANJE 3 DANA

Provedite slobodno vreme za Sretenjske praznike na biseru planina Srbije - na Staroj planini, upoznajte njena  netaknuta  prostranstva i osetite čari ove visoke planinske goropadi koja svakog svog posetioca ostavlja bez daha.

Prepustite se avanturi i uživajte u skijanju, šetnji, druženju i sjajno se zabavite na ovoj bajkovitoj, po mnogima najlepšoj planini naše zemlje.


Sadržaj skijaškog centra “Babin zub” čine staze na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalište “Babin zub” poseduje četvorosednu žičaru “Konjarnik” sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na lokaciji “Jabučko ravnište” nalazi se prva gondola u Srbiji. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je i četvorosedna žičara, i ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na “Babinom zubu”. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima.

RADNO VREME ŽIČARE: 09-16h

PROGRAM:

PETAK  14.02.2020. Polazak iz Beograda  u večernjim časovima - 17.00h. Vožnja autoputem, pa preko Niša, Svrljiga, Kalne do Crnog vrha i Jabučkog ravništa. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme za odmor, šetnju. Večernje druženje. Noćenje.

SUBOTA 15.02.2020. U 8.20h transfer do lokacije Jabučko ravnište, odakle kreće gondola za sve koji su smešteni u Crnom vrhu. Skijanje i škola skijanja za početnike. Transfer nazad do smeštaja za ekipu smeštenu u Crnom vrhu. Večernje druženje.  Noćenje.

NEDELJA 16.02.2020. U 8.20h transfer do lokacije Jabučko ravnište. Skijanje i škola skijanja za početnike. Transfer nazad do smeštaja za ekipu smeštenu u Crnom vrhu. Večernje druženje.  Noćenje.


PONEDELJAK 17.02.2020. 
U 8.20h transfer do lokacije Jabučko ravnište. skijanje do 14.45. U 15.00 sa parkinga hotela "Stara planina" polazak za Beograd. Dolazak u Beograd oko 21h.


LAST MINUTE CENA (vila Stajko):  6990 RSD


U cenu uračunato:

-  tri noćenja u smeštaju Vučković
-  autobuski prevoz  Beograd – Stara planina - Beograd 
-  transferi do skijališta za sve koji su smešteni u Crnom vrhu
-  troškovi organizacije i vođenja programa
-  troškovi vodiča

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina "Srbija za mlade" - 500 din.
- ski pass (za skijaše): poludnevni 1870 din, dnevni 2250 din, 2 dana  3880 din., 3 dana 5590 din
- škola skijanja - 1 čas (45 min) - od 1000 - 2500 din. (u zavisnosti od veličine grupe)
- oprema za skijanje (1 dan - 800 din., 2 dana - 1500 din., 3 dana 2100 din., 4 dana - 2600 din.)
- individualni troškovi članova
- doplata za 2 polupansiona + 1 doručak (doručak i večera za subotu i nedelju i doručak za ponedeljak) - 2500 din.
-ostala hrana i piće.

**ČLANARINA JE OBAVEZNA I VAŽI 12 MESECI OD DATUMA UČLANJENJA

SMEŠTAJ:

1. SOBE I APARTMANI VUČKOVIĆ

Apartmani Vučković nalaze se u naselju Crni vrh u prelepom prirodnom ambijentu sa pogledom na padine Stare planine i impozantni vrh Babin zub. Udaljeno je oko 10 km od skijališta Jabučko Ravnište, oko 4km od četvoroseda Konjarnik. Objekat je potpuno nov i otvoren je ove godine. Objekat poseduje apartmane i sobe. Svaki apartman i soba imaju centralno grejanje i sopstveno kupatilo. 
2. VILA STAJKO


Vila Stajko je seosko turističko domaćinstvo Dejana Stajkovića koje se nalazi u selu Crni Vrh. Smeštena u okruženju netaknute prirode, Grejanje u smeštaju je centralno. idealno je mesto za odmor tokom cele godine. Smeštaj je OK  (uredan, čist), ali nije za ljude koji su navikli na komfor.
U prizemlju je četvorokrevetni apartman sa sopstvenom kuhinjom i kupatilom. Na spartu su su 2 četvorokrevetne i 1 trokrevetna soba, koje dele 1 kuhinju i 2 zajednička kupatila.
Smeštaj nema svoj restoran, ali hranu možete naručiti u 150 m udaljenomj kafani Ždrmma ili u restoranu smeštaja Vučković.
3.HAJDUK VELJKO

Objekat se nalazi u naselju Crni vrh, na oko 600m od glavnog puta koji vodi prema skijalištu i mesta  gde putnike ostavlja bus.
Objekat raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnom soboma sa sopstvenim i zajedničkim kupatilima. Domaćinstvo garantuje udoban boravak svojim bogatim sadržajem. Gosti mogu uživati u predivnom pejzažu na terasi iznad reke i sa nestavrnim pogledom na vrhove Midžor i babin zub. 
Svaki apartman i soba imaju centralno grejanje i sopstveno kupatilo.
Za ljubitelje ribljih specijaliteta domaćinstvo poseduje sopstveni bazen sa pastrmkom.NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.


Informacije i rezervacije za polaske iz Beograda:


Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio