Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

DIVČIBARE | ski dan i pešačka tura - DIN 1800

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Divčibare pešačka tura i ski dan

TERMIN: 26.1.2019.

U centralnom delu Maljena, jugoistočno od Valjeva, na udaljenosti od 38 kilometara, nalaze se Divčibare, poznato planinsko turističko mesto i vazdušna banja. Divčibare su turistički centar na planini Maljen, koje se zbog svog specifičnog reljefa i geografskog položaja posmatrju kao zasebna turistička celina. Pruža se od Crnog vrha, Paljbe i Golupca do Kraljevog stola i Velikog brda. Vis Stražara deli ovo polje na dva dela: Divčibare u užem smislu, koje čini deo prema Crnom vrhu, Paljbi i Golupcu i Pitomine, koje se pružaju do Kraljevog stola i Velikog brda.

Divčibare predstavlja kombinaciju čistog, planinskog vazduha i lekovitih banjskih svojstava, pravo mesto za zimske sportove i letnja uživanja.

Nova ski staza se nalazi na severnoj strani Crnog vrha. Dužina staze je 850 metara. Visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Izlazna stanica žičare nalazi se na nadmorskoj visini od 1091 metar. Radno vreme žičare je od 9 do 16 časova. Staza je srednje težine, ubraja se u grupu ski staza crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima.

Stara ski staza je oko 800 m dužine, poseduje ski lift, plave je kategorije i odgovara početnicima u skijanju.

Ukoliko ste ljubitelji zimskih čarolija kao i mi, pridružite nam se :)

ZA SVE KOJI NE SKIJAJU, A VOLE DA PLANINARE PRIPREMILI SMO PEŠAČKU TURU U DUŽINI OD 10 KM I FITNESS NA OTVORENOM SA MARKOM MAŽAROM IZ BOOT CAMP SERBIA.

PROGRAM:

Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima (7h). Vožnja preko Valjeva do Divčibara. Dolazak na Divčibare oko 09:30h. Aktivnosti na snegu (skijanje, radno vreme žičare do 16h), pešačka tura, uživanje u zimskim čarolijama. Pauza za ručak/piće. Povratak sa Divčibara u 18h. Dolazak u Beograd oko 20:30h.


CENA: 1.800 RSD

U cenu uračunato:
- prevoz na relaciji Beograd - Divčibare - Beograd
- troškovi vođenja ture
- troškovi organizacije ture

U cenu nije uračunato:
- redovna godišnja članarina Srbija za mlade 500 rsd (Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate)
- ski pas crvena staza (poludnevni 1200 rsd u trajanju od 4h, dnevni 1600 rsd); ski pas plava staza (poludnevni 500 rsd od 14h, dnevni 900 rsd)
- oprema (komplet - skije, pancerice, štapovi 1000 rsd na crvenoj stazi, 500 rsd na plavoj stazi) - potrebno rezervisati unapred
- individualni troškovi članova

*U slučaju vremenskih nepogoda ili nedovoljne količine snega na stazama tura se odlaže.
**Postoji i mogućnost škole skijanja za individualce i grupe.

NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Tel: 0113670937
Mob: 0611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18/99, radno vreme radnim danima od 10-18h

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio