Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

UVAC - ZLATAR | krstarenje i pešačka tura | više termina tokom 2020. - DIN 5990

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Kanjon Uvca i najviši vrh Zlatara

TERMINI: 30-31.05. |  27-28.06. |  25-26.07. | 22-23.08. | 26-27.09

Drugi program Uvac - Pešter možete pogledati ovde.

Krenite sa nama u ovajanje najvišeg vrha Zlatara - Velika krševa (1627 mnv) i magičnog kanjona Uvca i proverite zašto su u ovom delu Srbije priroda i čovek na nejlepši nacin proširili svoje domete...idemo na pravo mesto na dobru visinu, tamo gde srce kuca jače!

Velika krševa - Zlatar

-Kondiciona težina 3/10
-Dužina staze oko 13 km (ukupno, tura je kružna)
-Najniža tačka 1366 mnv
-Najviša tačka 1627 mnv

Uvac

-Kondiciona težina 4/10
-Dužina staze oko 10 km (ukupno)
-Najniža tačka 985 mnv
-Najviša tačka 1243 mnv

Uvac

Subota

Polazak iz Beograda u 6h (kontaktirajte organizaciju za tačno mesto polaska dva dana pred put).
Vožnja preko Čačka i Zlatibora do Zlatara uz usputne pauze za osveženje. Dolazak na Zlatar i start pešacke ture na najviši vrh Zlatara - Velika krševa (1627 mnv), tura je kružna, srednje težine (potrebna je bolja fizička kondicija) i uz lagan tempo prelazi se za oko 5h. Na ovoj turi uživaćemo u jedinstvenim pogledima na Durmitor, Sinjajevinu, Prokletije, Jadovnik i druge dinarske lepotice. Vreme za uživanje na vrhu i pogledu. Hrana iz ranca za ceo dan (sendvici ili nešto slično). Nakon završetka pešačke ture dolazak u
smeštaj, slobodno vreme za odmor i noćenje.


Nedelja

Nakon doručka odlazak na Uvačko jezero (10h), krstarenje jezerom i obilazak Ledene pećine (temperatura u pećini je 7 stepeni C). Pešačka tura do vidikovca Molitva i natrag do kampa i autobusa ukupno oko 10 km duga  i srednje je težine. Krećemo se obodom jezera i uživamo u prizorima rezervata. Nakon pešačenja slobodno vreme na obali jezera (u letnjim mesecima i kupanje). Mogućnost fakultativnog organizovanog ručka. Polazak za Beograd u popodnevnim satima, dolazak u Beograd u kasnijim večernjim satima (oko 22h). Kraj programa.Smeštaj:

Vila Zlatarka
Smeštaj u objektu vila ZLATARKA u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni zasebnim kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje.U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje. Od ski staze je udaljena oko 15 minuta peške.

 

CENA: 5.990 RSD

U cenu uračunato:

- autobuski prevoz (minibus/autobus, audio, klima) na relaciji Beograd-Zlatar-Uvac-Beograd
- 1 noćenje u trokrevetnim i 5-krevetnim sobama vile Zlatarka ili slične vile, sa doručkom
- kružna pešacka tura na vrh Zlatara
- krstarenje Uvcem i pešacka tura
- ulaznica za Ledenu pecinu
- troškovi pratioca putovanja
- troškovi organizacije

U cenu nije uračunato:

- doplata za dvokrevetnu sobu 500 rsd po osobi
- redovna godišnja članarina Srbija za mlade 500 rsd
- individualni troškovi članova

*Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

**Nakon prijave rezervacija važi 48h do isteka uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupnog iznosa.

* Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 1000 din.

Odeću i obuću prilagoditi vremenskim uslovima. Sa sobom obavezno poneti dovoljno vode i hranu za prvi dan, kačket ili šešir i kremu za zaštitu od sunca, udobniju obuću za planinarenje, kabanicu, slojevitu garderobu.  Smeće nositi sa sobom do prvog mesta za odlaganje. Krstarenje traje oko 1h, pešačka tura do vidikovca na Uvcu sa obilaskom Ledene pećine oko 2h ukupno. Pešačenje od vidikovca do kampa traje oko 1,5h.   Za pešačke ture je potrebna bolja fizička kondicija. 

*Organizator zadržava pravo da usled nepovoljnih vremenskih prilika ili nedovoljnog broja prijavljenih članova odloži turu.


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

Informacije i rezervacije na:
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Informacije i rezervacije za polazak iz Novog Sada:

Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat
Radnim danima 10-18h
Tel: 0646597999 Predrag Topalov
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za tačno mesto polaska.

* Organizacija zadržava pravo izmene satnice i programa usled loših vremenskih uslova, saobraćajnih uslova i više sile.

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.  


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio