Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

PRVI MAJ Tornik - Zlatar - Uvac + rafting Limom - DIN 6990

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Tornik - Zlatar - Uvac + rafting Lim

29.4-2.5.2018.

Za prvomajske praznike osvajamo vrhove Dinarida u jugozapadnoj Srbiji, uživamo u aktivnom odmoru preko dana i vrhovima sa kojih se pružaju fascinirajući pogledi, budimo adrenalin na slapovima Lima u njegovom najlepšem delu, a tokom noći uživamo uz kuvano vino, gitaru i zvezdano nebo na planini.
Krenite sa nama u ovajanje najvišeg vrha Zlatibora, Zlatara, magičnog kanjona Uvca i proverite zašto su u ovom delu Srbije priroda i čovek na nejlepši nacin proširili svoje domete...idemo na pravo mesto na dobru visinu, tamo gde srce kuca jače!


Nedelja 29/4
Polazak iz Beograda u 7h (kontaktirajte organizaciju za tačno mesto polaska dva dana pred put).
Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatibora uz usputnu pauzu za osveženje.
Dolazak na Zlatibor oko 12h i pešacka tura na najviši vrh - Tornik 1496 mnv (tura nije zahtevna ali je potrebna bolja fizicka kondicija, penje se oko 1,5h laganim tempom).
Pauza na vrhu i uživanje u pogledu. Hrana iz ranca za ceo dan (sendvici ili nešto slicno). Nastavak puta ka Zlataru, dolazak i smeštaj u ranim večernjim časovima. Slobodno vreme za večeru, odmor ili druženje. Noćenje.


Ponedeljak 30/4
Nakon doručka, u 9h polazak na kružnu pešacku turu Vodena poljana - Velika krševa (1627 mnv najviši vrh Zlatara) - Babića brdo koja je blaga i prilagodena svima. Ukupno se prelazi oko 14km i uz lagan tempo prelazi se za oko 5h. Na ovoj turi uživaćemo u jedinstvenim pogledima na Durmitor, Sinjajevinu, Prokletije, Jadovnik i druge dinarske lepotice.
Tura završava u našem smeštaju na Zlataru. Slobodno vreme za odmor i večeru, druženje. 

Pogledajte ispod pogled sa vrha u zimskoj varijanti.Utorak 1/5
Dan rezervisan za fakultativni odlazak na rafting Limom u najlepšem delu kanjona u Srbiji u trajanju oko 3h, ili individualno vreme na Zlataru za šetnje i uživanje u prirodi. U večernjim satima druženje. Noćenje.Sreda 2/5
Nakon doručka odjava iz smeštaja, pakovanje stvari i odlazak na Uvačko jezero gde nas očekuje krstarenje prelepim meandrima, obilazak Ledene pećine i pešacka tura do vidikovca Molitva (oko 2km). Pešacenje od vidikovca do kampa oko 5km - lagano spuštanje ivicom jezera. Slobodno vreme za rucak u obližnjem restoranu. Povratak za Beograd u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd oko 22h. Kraj programa.Smeštaj:

Vila Zlatarka
Smeštaj u objektu vila ZLATARKA u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni zasebnim kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje.U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje. Od ski staze je udaljena oko 15 minuta peške.


Vila Elit

Vila Elit je locirana u okviru turističkog naselja iznad Nove Varoši od koje je udaljena oko 2,5 kilometara. Objekat se nalazi na 1200 metara nadmorske visine. Smeštajni kapacitet vile je 20 ležajeva raspoređenih u 8 soba kategorisanih sa četiri zvezdice. U blizini vile su tri skijaške staze i mnogobrojni sportski tereni, kao i trim staza i staze za šetnju. Od ski staze je udaljena oko 20 minuta peške.

 


Cena: 6990 rsd

U cenu uračunato:

- autobuski prevoz (minibus/autobus, audio, klima) na relaciji Beograd-Zlatar-Uvac-Beograd
- 3 noćenja u trokrevetnim i 5-krevetnim sobama vile Zlatarka i vile Elit
- pešacka tura na Tornik
- kružna pešacka tura na vrh Zlatara
- krstarenje Uvcem oko 1,5h i pešacka tura
- ulaznica za Ledenu pecinu
- troškovi pratioca putovanja
- troškovi organizacije

U cenu nije uračunato:

- doplata za dvokrevetnu sobu 1000 rsd po osobi
- redovna godišnja članarina Srbija za mlade 500 rsd
- rafting Limom 3500 rsd (uključuje prevoz, rafting u trajanju od oko 3h, potrebnu opremu i skipere), minimum 15 prijava za realizaciju
- individualni troškovi članova

*Organizacija zadržava pravo promene satnice i izmena programa usled loših vremenskih uslova, zastoja na putu, delovanja više sile i slično.

Informacije i rezervacije na:
Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za tačno mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio