Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

TARA | NOVA GODINA 2020 | polupansion 4 dana / 3 noći - DIN 15500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

TARA | NOVA GODINA 2020 | POLUPANSION 4 dana/ 3 noći

30.12.2019 - 2.1.2020.                  

Provedite Novu godinu na Tari - kraljici naših planina, na Kaluđerskim barama, u srcu ove planinske lepotice. Očekuju vas nestvarna buđenja, zvezdane noći, priroda kao iz bajke, dobri domaćini, staze za šetnju, kao i ski staza za početnike. Za Taru smo vezani još od našeg samog nastanka, pa ovu planinu uvek posebno preporučujemo i ovaj put vodimo grupu od 200 ljudi. Ako želite da doživite i zimski pogled sa vidikovaca bajkovite Tare, ovo je možda prava prilika za to.


PROGRAM:

30.12.2019. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima u 8.45h (Za polazak iz Novog Sada klikni ovde) Vožnja preko Čačka i Užica uz usputne pauze. Dolazak na Taru. Pri dolasku posećujemo kompleks Kremanskog proročanstva u Kremnima, gde ćemo čuti predavanje o mistici Kremana i kremanskom proročanstvu prema kazivanju Tarabića. Dolazak na smeštaj. Slobodno vreme za odmor. Večera. Organizovani disko DJ Party u diskoteci hotela Beli bor. Noćenje.

31.12.2019. Doručak. Poslednji dan u 2019. ispraćamo obilaskom vidikovca Crnjeskovo. Pešačka tura nije mnogo zahtevna, ukupna dužina staze u oba smera je oko 10km. Za ovo pešačenje su potrebne duboke, vodonepropusne cipele za pešačenje. Za one koji ne idu na hiking ispred hotela "Beli bor" biće organizovane igre na snegu i igre bez granica. Postoji i mogućnost skijanja, ako bude bilo dovoljno snega, jer neposredno uz hotel "Beli bor", na nadmorskoj visini od 1000m, postoje dve staze za decu, početnike i rekreativce sa dva ski lifta. Večera. Organizovani doček Nove godine sa svrkom uživo. Noćenje.

1.1.2020. Doručak. Novu 2020. započinjemo izletom do Drvengrada na Mećavniku u kojem obilazimo pravougaoni trg "Dijega - Armanda Maradone" , crkvu svetog "Save" i ostatak kompleksa. Zatim nastavljemo do Višegrada u kojem obilazimo čuveni most Mehmed paše Sokolovića i Andrićgrad. Imaćemo slobodno vreme za fakultativni ručak u "višegradskoj kasabi". Vraćamo se na Taru. Za sve one koji ne budu hteli da idu na izlet biće organizovane šetnje na Tari, igre bez granica, igre na snegu, skijanje, ako bude snega. Večera. Organizovana repriza dočeka Nove godine uz svirku uživo. Noćenje.

2.1.2020. Doručak. Nakon odjave iz smeštaja poslednji dan sledi slobodno vreme za opuštanje na planini. Najkasnije do 15h polazak nazad za Beograd.
Dolazak u Beograd u večernjim časovima.
KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima
- ljubiteljima prirode
- avanturistima

CENA:  15 500 din.

U cenu uračunato:

- tri noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelu na Tari
- boravišna taksa i osiguranje 
- autobuski prevoz po programu
- tri polupansiona na bazi švedskog stola (dorčak i večera)
- organizovani disko DJ party 30. decembra u hotelu Beli  bor
- organizovana svirka uživo 31. decembra i 1. januara u hotelu Beli bor
- izlet do Drvengrada, Višegrada i Andrićgrada (ulaznice i vodiči)
- obilazak kompleksa Kremanskog proročanstva u Kremnima
- obilazak vidikovca Crnjeskovo
- igre na snegu i igre bez granica
- korišćenje bazena, saune i teretane u hotelu Omorika (udaljenog 3 km od Belog bora) 
- korišćenje igrališta za fudbal, košarku, rukomet i tenis (ako bude toplo)
- korišćenje trim staza
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- doplata za smeštaj u sobama sa francuskim ležajem 2000 din. (po osobi)
- redovna godišnja članarina SZM 500 din.

- ski pas 500 din. i oprema za skijanje 500 din. dnevno (ukoliko bude snega)
- ručak i piće na žurkama
- individualni troškovi članova

* Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.
** Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.


►Umanjenje za sopstveni prevoz je 1000 din. po osobi

***Svi prijavljeni za sopstveni prevoz idu svojim prevozom i na izlete.

NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

SMEŠTAJ

HOTEL BELI BOR

Hotel je smešten u prelepom prirodnom ambijentu u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara.
Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Našim gostima ovog objekta tokom ovog termina će biti besplatno korišćenje bazena, saune i teretane hotela "Omorika", koji je udaljen oko 3 km od Belog bora (ali će biti odrađeni transferi)! Radno vreme bazena, saune i teretane je od 10.00 do 13.00 i od 16.00 do 19.00 (a po potrebi se može organizovati i noćno kupanje od 20.00 do 23.00).
Pored hotela su 2 ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište i tereni za fudbal, košarku i tenis.
Doručak u restoranu hotelu se služi od 7.30 do 9.30, a večera od 18.00 do 20.00. Takođe postoji mogućnost, uz doplatu, a la cart ručka u restoranu u periodu između doručka i večere.↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Transferi od hotele Beli bor do hotela Omorika i nazad

Utorak 31.12.2019.

10h Beli Bor - Omorika
14.30h Omorika - Beli bor
15h Beli Bor - Omorika
18h Omorika - Beli bor

Sreda 01.01,2019.
10h Beli Bor - Omorika
Oko 18h Omorika - Beli Bor

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

HOTEL JAVOR

Ovaj hotel je namenje za smeštaj putnika sa sopstvenim prevozom.
Hotel "Javor" posluje u sastavu hotela "Omorika" od kojeg je udaljen oko 100 m. Sve sobe raspolažu sa IP televizijom, sopstvenim kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, komplet toalet priborom. Bežični internet je dostupan u restoranu. Za goste hotela koji dolaze svojim kolima obezbeđen je besplatan parking. Našim putnicima na raspolaganju su besplatno korišćenje parkinga, bazena, saune i teretane u hotelu Omorika. Sve žurke (30.12.,31.12. i 1.1.) biće organizovane u hotelu Beli bor.
Gosti hotela "Javor" uslugu ishrane koriste u hotelu "Omorika". Doručak se služi od 7.30 do 10.00, a večara od 17.30 do 20.00. Takođe postoji mogućnost i a la cart ručka u restoranu hotela Javor ili Jermičak, koji je udeljen 100m.


 

Informacije i rezervacije

Za polaske iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada kikni ovde:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Ovom prilikom obaveštavamo sve naše drage članove, i molimo vas da prenesete dalje glas o konkursu za novinarsku nagradu ove fondacije – za najbolje napisan putopis o destinaciji u Republici Srbiji.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio