Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

TARA - PRVOMAJSKA AVANTURA | 30.4.-2.5.2017. - DIN 7990

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

TARA - PRVOMAJSKA AVANTURA | 30.4.-2.5.2017.

Dr. Etkin Klark, direktor Evropske fondacije za zaštitu prirode i nacionalnih parkova, prilikom obilaska Nacionalnog parka Tara oduševljeno je izjavio: „Ja ovako zamišljam raj.“

Tara je jedna od najlepših planina Srbije, pod gustim četinarskim i listopadnim šumama protkanim pašnjacima i livadama. Sve su ređe ovakve oaze netaknute prirode, a jedna od njih je planina Tara u zapadnoj Srbiji. Planinska goropad, reka Drina, gledana sa brojnih vidikovaca liči na tanku, zelenu liniju uvučenu u kanjonski masiv. Prozračno bistra, zelena voda, u kanjonima zastrašujuća, u dolinama pitoma privlači lepotom svojih obala i bogatstvom vodenog sveta ljubitelje prirode, avanturizma i adrenalina.

PROGRAM:

30. April:

6h Polazak iz Beograda. Oko 11h dolazak na Predov krst. Uspon na Veliki Stolac 1673 mnv, najviši vrh planine Tare, koji se nalazi u RS.
-tura ukupne dužine 17 km
-zahteva srednji nivo fizičke kondicije. Ručak u prirodi. Povratak istom stazom do Predovog krsta. Transfer do smeštaja na Mitrovcu. Večera. Noćenje.

1. Maj:


Doručak. Oko 10h transver do jezera Zaovine. Celodnevno veslanje: STAND UP PADDLE (*ustani i veslaj - koristi se daska) i ABSEILLING / fakulatitvno PEŠAČENJE do vidikovca Janjač, iznad Zaovina. Kao i fakutativno RONJENJE u trajanju od 20 min. Poseban užitak ronjenja u ovom jezeru jeste potopljena šuma i potopljeno selo. Ručak u prirodi. Nakon završenih aktivnosti na jezeru, transfer do smeštaja. Večera. Noćenje.

2.Maj:


Doručak. Pešačenje od Mitrovca do Banjske stene, odmor i slobodno vreme. Za sve one koji žele još avanture, u pondi je umesto pešačke ture, fakultativan CANYONING kroz kanjon Belog Rzava.
Polazak za Beograd između 16-17h.

Očekivani dolazak između 21-22h.

Smeštaj je u:
- Sobama u vili ŠUMSKA KUĆA na Mitrovcu
- Apartmanima MITROVAČKI SAN na Mitrovcu

Cena: 7.990 rsd

(umanjenje u slučaju dolaska sopstvenim prevozom je 16 evra po osobi)

U cenu uključeno:
-prevoz i transferi na Tari prema programu
-smeštaj - dva noćenja u apatrmanima
-stand up paddle i abseilling (1. maj)
-troškovi planinarskog vodiča
-troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uključeno:
-obroci tokom ture
-ronjenje na Zaovinama - 2500 rsd
-zip line - 1250 rsd
-kanjoning Belim Rzavom - 2500 rsd

Redovna godišnja članarina Srbija za mlade 500 din

U slučaju vremenskih nepogoda, tura se odlaže.

* Doplata za polazak iz Novog Sada 700 rsd

►Opis aktivnosti:

STAND UP PADDLE (Ustani i veslaj!): je postao veliki svetski hit, to je jednostavno, super popularan sport. Ono što je SUP učinilo tako popularnim je činjenica da se uči brzo, jednostavno, ne zahteva nikakvo prethodno iskustvo, ne trebate biti super fit da biste ga probali i naučili. SUP je daleko jednostavniji od bilo kojeg drugog oblika surfovanja. Zbog toga je ovo sport za sve uzraste od 9 do 79. Zato ovu aktivnost možete naučiti za 15 minuta obuke.

KANJONING: je jedna od najmlađih avanturističkih disciplina kod nas. Pod ovom aktivnošću se podrazumeva prolazak rečnim koritom, sa ili bez vode, prolazak kroz vodu, spuštanje niz vodopade, zavlačenje u uske procepe, skakanje u virove, prelazak kaskada.

Planina Tara - prvi maj avantura

➡Informacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio