Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | NOVA GODINA 2020 | 4 dana/3 noći Polazak NS - DIN 9300

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

ZLATAR | NOVA GODINA 2020 | 4 dana / 3 noći

30.12.2019. - 2.1.2020.

Provedite Novu godinu na Zlataru, na pravom mestu na dobroj visini, među borovima i zimskim pejzažima kao iz bajke...

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate u pravoj oazi  prirode i beskrajnih zvezdanih svodova, onda je ovo pravi izbor za vas. Naravno, provod neće izostati jer smo pripremili tri žurke/druženja, a imaćete priliku da se oprobate i u skijanju Briježđom kao i da testirate vaš avanturistički duh u adrenalin parku.


PROGRAM:

30.12.2019. Polazak iz Novog Sada u 7.45h (dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska). Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatara uz usputne pauze. Dolazak na Zlatar u popodnevnim časovima. Smeštaj i slobodno vreme za odmor. Žurka dobrodošlice i druženje. Noćenje.

31.12.2019. Poslednji dan u 2019. odlazimo na pešačku turu na Uvačko/Sjeničko jezero ili najviši vrh Zlatara, obe ture su oko 10 km i nisu tehnički prezahtevne, ali je potrebna bolja fisička kondicija (u zavisnosti od vremenskih uslova izabraće se tura kao i mogućnost realizacije).. Slobodno vreme za šetnje i istraživanje Zlatara, ski stazu i slično. Doček Nove 2020. godine - organizovana žurka. Noćenje.

1.1.2019. U novoj 2019. godini nastavljamo sa igrama i pesmom, organizujemo igre bez granica i sportske igre (navlačenje konopca, zlatarski maraton, trčanje u džakovima...) uz kuvano vino. Slobodno vreme i pripreme za oproštajnu žurku i druženje na Zlataru. Noćenje.

2.1.2019. Nakon doručka odjava iz smeštaja i fakultativni obilazak manastira Mileševa, zadužbinu kralja Vladislava, čuvenog po fresci Beli anđeo. Polazak za Novi Sad u koji se stiže uveče. Kraj programa.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode

- skijašima početnicima


CENA PO OSOBI (polazak iz NS):


U cenu uračunato:

- tri noćenja u izabranom smeštaju

- autobuski prevoz (autobus turističke klase, AC, audio)

- tri žurke 

- igre bez granica

- planinarska tura na Uvac ili na najviši vrh Zltara (trajanje oko 4h) u slučaju povoljnih vremenskih uslova

- troškovi organizacije i vođenja programa


U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova

- doplata za dvokrevetne sobe 1000 rsd po osobi za sve dane

- izlet u manastir Mileševa 600 rsd

- hrana i piće


*Umanjenje cene za sopstveni prevoz 1000 rsd

*Nakon prijave rezervacija važi 24h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

*Članarina udruženja je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Duma

Vila Duma se nalazi u turističkom centru Zlatara i raspolaže sa 6-krevetnim i 4-krevetnim apartmanima, opremljenim kuhinjom. Vila ima podno grejanje.


Vila Zlatarka

Smeštaj u objektu vila ZLATARKA je na bazi prenoćišta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje, dok sobe poseduju čajne kuhinje. U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje. Vila je komplet renovirana 2019. godine.


Vila Zlatarka

U turističkom delu Zlatara gde smo smešteni ima nekoliko prodavnica, restorana sa povoljnim cenama hrane i pića, suvenirnica, avantura park. Ski staza je udaljena oko 2 km od našeg smeštaja, poseduje ski lift, žičaru, prvi deo staze je pogodan za početnike, tokom novogodišnjih praznika očekuje se da će raditi nekoliko ski škola. 

Ski staza Briježđa otvorena je 2010. godine. Staza je duga 1200 metara, sa plavim i crvenim karakteristikama, te je pogodna i za takmičare i za rekreativce a visinska razlika između podnožja i vrha je 300 metara. Žičara je duga 850 metara sa kapacitetom korpe za 4 osobe koja od podnožja do vrha skijaše vozi za nešto više od pet minuta. Na stazi je postavljena skijaška signalizacija i bezbednosna zaštitna ograda.

 

Na stazi postoji i mali lift za manje iskusne skijaše i one koji žele da nauče da voze skije. Više informacija o radu staze tokom praznika i cenama ski pasa uskoro.

Informacije i rezervacije:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Napiši putopis o destinaciji u Republici Srbiji
Ovom prilikom obaveštavamo sve naše drage članove, i molimo vas da prenesete dalje glas o konkursu za novinarsku nagradu ove fondacije – za najbolje napisan putopis o destinaciji u Republici Srbiji.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio