Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | NOVA GODINA 2018 | 4 dana/3 noći - DIN 7800

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

ZLATAR | NOVA GODINA | 4 dana / 3 noći

30.12.2017. - 2.1.2018.

Provedite Novu godinu na Zlataru, na pravom mestu na dobroj visini, među borovima i zimskim pejzažima kao iz bajke...

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate u pravoj oazi  prirode i beskrajnih zvezdanih svodova, onda je ovo pravi izbor za vas. Naravno, provod neće izostati jer smo pripremili tri žurke/druženja, a imaćete priliku da se oprobate i u skijanju Briježđom kao i da testirate vaš avanturistički duh u adrenalin parku.


PROGRAM:

Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima (okupljanje u 9:30, parking kod Sava centra). Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatara. Smeštaj i slobodno vreme za odmor. Žurka dobrodošlice i druženje u restoranu Elit. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Poslednji dan u 2017. organzujemo igre bez granica i sportske igre (navlačenje konopca, zlatarski maraton, trčanje u džakovima...). Doček Nove 2018. godine u restoranu  vile Elit (različiti muzički žanrovi). Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. U novoj 2018. godini nastavljamo sa igrama i pesmom, druženjem na ski stazi Briježđa. Fakultativni obilazak Uvca (pešačenje 2-4h, ukoliko vremenske prilike dozvole). Slobodno vreme i pripreme za oproštajnu žurku i druženje na Zlataru. Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Nakon doručka odjava iz smeštaja i fakultativni obilazak manastira Mileševa. Polazak za Beograd u koji se stiže uveče. Kraj programa.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode

- skijašima početnicima

CENA:  65 e (7.800 rsd)

U cenu uračunato:

- tri noćenja u vilama Botić, Zečević i Šaponjić u 1/2 i  1/3 sobama (dve sobe dele kupatilo)
- autobuski prevoz Beograd - Zlatar - Beograd (klimatizovan)
- tri žurke u restoranu vile Elit
- igre bez granica
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova
- doplata za smeštaj u vili Zlatarka i vili Elit 1000 rsd po osobi (u 1/2, 1/3 i 1/5 sobama, svaka soba ima svoje kupatilo)
- fakultativni izlet na Uvac (pešačka tura oko 2-4h) u slučaju povoljnih vremenskih uslova 1000 rsd (prevoz i vodič, ulaznica za rezervat), izlet u manastir Mileševa 600 rsd


POGLEDAJTE CENOVNIK HRANE I PIĆA OVDE

SMEŠTAJ:

Vila Botić

Nalazi se na oko 1,5 km od ski staze Briježđa, u borovoj šumi. Poseduje tri dvokrevetne i jednu trokrevetnu sobu koje dele dva kupatila.


Vila Zečević

Nalazi se na oko 2 km od ski staze Briježđa i poseduje 5 dvokrevetnih soba koje dele dva kupatila.


Vila Zlatarka

Smeštaj u objektu vila ZLATARKA je na bazi prenoćišta u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje.U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje.


Vila Elit

Vila Elit je locirana u okviru turističkog naselja iznad Nove Varoši od koje je udaljena oko 2,5 kilometara. Objekat se nalazi na 1200 metara nadmorske visine. Smeštajni kapacitet vile je 20 ležajeva raspoređenih u 8 soba kategorisanih sa četiri zvezdice. U blizini vile su tri skijaške staze i mnogobrojni sportski tereni, kao i trim staza i staze za šetnju.


Šaponjić

Kuća se nalazi nedaleko od vile Elit, poseduje dva francuska ležaja u dve prostorije, kuhinju, grejanje je na električni radijator i peć na drva.


PRIJAVE:

Tel: 0113670937
Mob: 0611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio