Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATIBOR | NOVA GODINA 2018 | polupansion 4 dana / 3 noći - DIN 9500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

ZLATIBOR | NOVA GODINA 4 dana / 3 noći POLUPANSION

Provedite novogodišnje praznike na Zlatiboru, gde vas očekuje četiri dana druženja, zabave, koncerata,  skijanja, sankanja, animacije i igara bez granica među vrhovima Čigote, Čukera, Tornika...

ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE NA KRALJEVOM TRGU NASTUPAJU:

30.12. TONI CETINSKI

31.12. JELENA TOMAŠEVIĆ

01.01. LEXINGTON BAND

Naravno, tu su i nezaobilazni trubači i vatromet.

Zlatibor, planina izuzetne lepote poznata po svojim čuvenim "belim borovima sa iglicama boje zlata" je naša destinacija za doček Nove 2018. godine. Imate priliku da na planini koju smatraju "lepoticom Srbije" provedete nezaboravan doček, upoznate nove ljude, skijate, šetate i uživate u prelepim predelima i čistom i svežem vazduhu daleko od gradske gužve. Ostaje nam samo da vas pozovemo da sa nama budete baš u jednom ovakvom prirodnom okruženju jer: "Priroda je jedina knjiga koja na svim listovima nudi mnogo sadržaja."


PROGRAM:

Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima. Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatibora. Smeštaj i slobodno vreme za odmor. Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Nakon doručka, poslednji dan u 2017. organzujemo igre bez granica i sportske igre (navlačenje konopca, zlatiborski maraton, fudbal na snegu, snow flag...). Slobodno vreme i večera. Doček Nove 2017. godine na Kraljevom trgu na Zlatiboru uz nastupe muzičkih grupa. Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. Nakon doručka u novoj 2018. godini nastavljamo sa igrama i pesmom. Igre bez granica. Fakulatativni izlet do  Drvengrada i Višegrada. Večera i repriza Nove godine na Kraljevom trgu. Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Nakon doručka odjava iz smeštaja i fakultativni obilazak etno muzeja na otvorenom "Staro selo" u Sirogojnu i Stopića pećine. Poslednji pozdrav Zlatiboru i polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- manjim grupama

- ljubiteljima žurki, koncerata i provoda

- skijašima i ljubitejima aktivnosti na snegu

LAST MINUTE CENA:  59 e (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate)

U cenu uračunato:

- tri noćenja u odmaralištu Golija na bazi polupansiona (doručak, večera) u 1/4, 1/5, 1/6, 1/7 sobama

- igre bez granica

- korišćenje bazena (naknadno će biti objavljeni termini)

- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova

- doplata za prevoz Bg-Zlatibor-Bg 2000 rsd

- fakultativni izlet u etno selo Sirogojno i Stopića pećinu 1200 rsd (prevoz, ulaznice, vodič)

- fakultativni izlet do Drvengrada i Višegrada 1500 rsd (prevoz, ulaznice, vodič)

*NAPOMENA: termini za bazen kao i vreme obroka biće naknadno objavljeni

SMEŠTAJ:

U srcu Zlatibora, na nadmorskoj visini od 1000 m, u idealnom dodiru kontinentalne i mediteranske klime nalazi se odmaralište Golija. Raspolaže sa 160 ležaja u trokrevetnim, četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim moderno opremljenim sobama sa kupatilima. Idealno je mesto za organizovanje letovanja i zimovanja.  Odmaralište raspolaže sa četiri terena za male sportove, TV salom, bazenom, kao i restoranom.

Odmaraliste Golija Zlatibor

Informacije i rezervacije na:

Tel: +381113670937
Mob: +381611627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com

Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!

 

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 40. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje.

 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio