Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Ukoliko ste vedri, komunikativni i kreativni, nedvosmisleno zaljubljeni u putovanja i sve što ona donose,
željni da trasirate nove puteve i pri tom spremni da doživite i predstavite Srbiju na drugačiji način onda ste na pravoj stranici.

Pridružite se Serbia4Youth timu kroz čije aktivnosti ćete dobiti mogućnost da se nađete u realnim poslovnim situacijama, da učestvujete u raznim turističkim projektima, kreiranju novih i realizaciji postojećih događaja, kao i da steknete iskustvo koje će vam pomoći u budućoj profesionalnoj karijeri.
Uvek imamo potrebe za novim mladim ljudima: fotografima, promoterima naših aktivnosti, tim liderima i koordinatorima za pojedine oblasti, blogerima, grafičkim i web dizajnerima, community menadžerima, marketing i PR liderima.

Aktivan rad u organizaciji omoguće vam da steknete nove veštine i neophodno iskustvo kroz učešće u:

- projektima sa ciljem promocije i razvoja omladinskog turizma Srbije

- kreiranju i realizaciji konferencija i seminara

- organizaciji tura Srbijom

- event management - kreiranju i organizaciji događaja

- upravljanju i administraciji internet sajtovima, portalima i android platformama organizacije Srbija za mlade

- marketing i PR aktivnostima

- radu sa ljudima i kreiranju novih ideja

- humanitarnom radu - organizovanje raznih humanitarnih akcija

Ukoliko studirate turizam, marketing, menadžment, geograjiju, IT, dizajn, umetnost, filološki i slično, možda je ovo pravo mesto gde treba da testirate vaša dosadašnja znanja i steknete nova.

Kratke biografije nam pošaljite na serbia4youth@gmail.com i očekujte naš poziv. Biće nam drago da se upoznamo i radimo zajedno.

Serbia4Youth Team
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio