Ovu akciju organizujemo pred otvaranje još jedne sezone na Zlataru i sa željom da  jednu od najlepših destinacija u Srbiji učinimo čistom i spremnijom za predstojeću sezonu.

16.04.2022.

Već petu godinu za redom u saradnji sa Specijalnim rezervatom prirode Uvac, TO Zlatar i TO Sjenica organizujemo ekološku akciju čiščenja obale jezera na Uvca i planine Zlatar. Pridruži nam se i ti na narednoj dvodnevnoj akciji!

PROGRAM:

PRVI DAN
Polazak iz Beograda u 6.00. Dolazak na  Zlatari, čišćenje na mestima gde bude bilo smeća. U popodnevnim satima odlazimo na pešaku turu na Zlataru ili na Uvcu. Povratak u  smeštaj, slobodno vreme za druženje uz muziku, noćenje.

DRUGI DAN:
Nakon doručka odlazak do Radoinjskog jezera, akcija čišćenja obale, gde ima smeća. U popodnevnim satima povratak nazad za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim satima.


SMEŠTAJ: Hotel Panorama Zlatar

CENA UČEŠĆA: besplatno za prvih 20, posle popunjavanja 2000 din.

UČESNICIMA JE OBEZBEĐENO:

  • prevoz autobusom 
  • jedno noćenje u  hotelu Panorama na bazi polupansiona
  • užina tokom akcije u prirodi
  • troškove organizovanja programa.

Učesnici sami obezbeđuju ostalu hranu i piće tokom akcije.

Odeću i obuću prilagoditi vremenskim uslovima. Sa sobom obavezno poneti dovoljno vode i hranu za prvi dan, kačket ili šešir i kremu za zaštitu od sunca, udobniju obuću.

*Organizator zadržava pravo da usled nepovoljnih vremenskih prilika odloži ovu akciju.

Prijave i rezervacije:

►PUTEM FORMULARA (klikni ovde).

 

Ili za dodatne informacije i rezervacije nam se javite direktno:


Srbija za mlade Beograd
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Tel: 061/1627226

Srbija za mlade Novi Sad
E-mail: srbijazamladenovisad@gmail.com
Tel: 064/1001520

Srbija za mlade Čačak
Radno vreme: 14-17.30
E-mail: szm.cacak@gmail.com
Mob.: 060/0108985


Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju akcije je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi,dejstvo više sile itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Program se organizuje za članove uduženja i cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.