Kampovanje, razni bendovi, radionice, planinarenje, rafting, druženje...
Zvuči kao nešto čega moraš biti deo!

28.06.2023.

U julu mesecu nas očekuje nezaboravno iskustvo - kombinacija festivala, planinarenja i raftinga. Sve što je potrebno je da odaberete odgovarajući paket za vas i prijavite se. U ovom tekstu slede detaljniji opisi ove avanture!

Pozivamo vas da nam se pridružite na spektakularnom kampu u Nacionalnom parku Sutjeska, gde ćete doživeti nezaboravnu avanturu koja kombinuje festival OK FEST, pešačku turu do Trnovačkog jezera i rafting!

Tokom festivala OK FEST nastupe će imati Ortodox Celts, Sunshine, Urban, Neno Belan, Dubioza Kolektiv, E-Play, Nikola Vranjković, Goblini, Edo Maajka, Lea Dobričić, Dejan Milićević, S.A.R.S i mnogi drugi!

Ove godine program OK Cinema zone realizuje se u saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma Dok’n'Ritam (D'N'R). Prve večeri na programu su projekcije dokumentarnih filmova na temu muzike!

Bez obzira na vaše muzičke ukuse, OK FEST će vas oduševiti raznovrsnim žanrovima, od elektronske muzike do rocka, hip-hopa i još mnogo toga!

Osim odličnog muzičkog programa, OK FEST nudi i mnoge druge aktivnosti koje će ispuniti vaš boravak na kampu. Imaćete priliku da učestvujete u umetnčkim radionicama, izložbama, performansima i drugim kulturnim događanjima. Takođe, biće i raznih sportskih aktivnosti poput turnira u fudbalu, odbojci i frizbiju.

Dok se prepuštate muzici i plesu, biće vremena i za uzbudljivo planinarenje. Pešačka tura od Prijevora makadamskim putem vodi nas kroz dolinu iz koje pogled puca na Maglić i Volujak. Preko Suve jezerine se ulazi u Crnu Goru gde se nakon 1,5km dolazi do magičnog Trnovačkog jezera. Takođe, na ovoj turi ćete imati priliku da uživate u najlepšim vidikovcima na prašumu Perućicu, Beškitu i Dragoš Sedlo. 

A za ljubitelje adrenalina - rafting na Tari! Tara je poznata po svojim bujicama, spektakularnim kanjonima i kristalno čistim vodama, idealnim za ovu vrstu aktivnosti!

Na OK FEST-u možete sresti ljude različitih kultura, stvoriti prijateljstva i poznanstva, koja ćete pamtiti čitavog života!

Šta čekate? Pogledajte ponude ovde, prijavite se i krenimo da stvaramo najlepše uspomene zajedno!

Piše: Anđela Vukomanović