Tara - jedna od najlepših planina na Balkanu!

06.06.2023.

Imamo sjajne vesti za vas! Vodimo vas, zapravo, na najlepšu planinu Balkana. Ako ste spremni za dozu uzbuđenja i adrenalina, prijavite se za naš nezaboravni rafting doživljaj na divljoj reci Tari!

Rafting na Tari je jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih aktivnosti koje se mogu iskusiti na ovoj planini. Tara je poznata po svojim brzacima i kristalno čistim rekama, što je čini idealnom destinacijom za ljubitelje avanture i adrenalina.

Svi znaju da Tara nudi spektakularne pejzaže i netaknutu prirodu, ali da li ste spremni da se suočite sa brzacima i osetite moć ove planine iz prve ruke? Naša super ekipa iskusnih vodiča će vas provesti kroz najuzbudljivije rute raftinga, pružajući vam podršku i osmeh na licu tokom cele avanture.

Prijavljivanje je jednostavno - posetite naš sajt , odaberete termin koji vam odgovara, popunite formular, nakon čega dobijate mail sa daljim instrukcijama.

I ne zaboravite, naša avantura nije samo o raftingu. Nakon što osvojite reku Taru, imacete priliku za kupanje i odmor na Kulini, Manitim vrelima i Šipčaničkom potoku, a narеdnog dana i za posetu Andrićgrada i Mosta na Drini u Višegradu.

Prijavite se danas i postanite deo ove opuštene i avanturističke ekipe koja ceni lepote prirode i ide u susret novim izazovima. Povedite svoje prijatelje, pridružite nam se na avanturi i stvorite uspomene koje će se prepričavati godinama.

Nudimo vam nekoliko termina u 2023. godini:

30.6-2.7.

28-30.7.

25-27.8.

22-24.9.

13-15.10.

Tara vas zove! Prijavite se za rafting, zakačite pojas i spremite se za neverovatnu vožnju koju ćete pamtiti zauvek!

Piše: A. Vukomanović