Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavmo da od sada možete i kod nas uzeti Ski karticu - program pogodnosti koji okuplja veliki broj partnera, a svaki od njih pripremio je sjajne popuste i benefite svim korisnicima Ski kartice, za kupovinu ili korišćenje njihovih proizvoda i usluga.

Program je namenjen svim skijašima, borderima, ljubiteljima zime, planine i zimskih sportova. Sa Ski karticom štedite i ostvarujete popuste na preko 50 lokacija. Ne zaobravite da prilikom kupovine obavezno pokažete vašu Ski karticu.

Između ostalih, izdvajamo popuste:

  • Svim imaocima Ski kartice obezbedili smo popust od 5% na sve naše zimske programe.

  • Skijališta Srbije - petodnevni ski pas i to u iznosu od 10% i 10% popusta na paket zabavnih sadržaja: tjubing + bob + zip lajn + pojedinačna vožnja žičarom
  • Divčibare ski resort - 10% popusta na ski pass za zimsku sezonu 2020/2021.
  • OC Jahorina - 10% popusta na 6-dnevnu i 7-dnevnu Ski kartu.
  • Popust na mnogobrojne ski škole, ski opremu, smeštajne objekte, restorane, rent a car agencije i drugo.

Sve popuste koje možete ostvariti možete pogledati OVDE.

Cena ski kartice je 1500 dinara, sve što je potrebno jeste da dođete kod nas u kancelariju u toku radnog vremena u Beogradu ili Novom Sadu, popunite formular i odmah preuzimate ski karticu.

Pogledajte pravila programa OVDE.

Karticu možete uzeti kod nas u kancelariji u Beogradu, Balkanska 18/73 (TC Ivanijum, VP) ili u Novom Sadu, Zmaj Jovina 26 (Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat).

Srećne avanture!


15.12.2020.