Наше удружење ће бити на штанду Високе туристичке школе у недељу 25. фебруара од 12 до 13 часова где ће студенти и сви заинтересовани моћи да чују о нашем раду и плановима у новој сезони, партнерствима, планираним пројектима... Очекујемо вас! :)

23.02.2024.

Висока туристичка школа, основана 1967. године, као државна институција, има најдужу традицију у образовању стручних и управљачких кадрова у туристичкој индустрији.



Садашњу, лидерску позицију, Школе, обезбедиле су бројне генерације професора и студената који су се доказали у науци и у пракси, како у земљи, тако и у иностранству. Висока туристичка школа је модерна високообразовна установа која својим студентима пружа образовање коју одликују: традиција, квалитетан наставни и ваннаставни кадар и врхунска техничка опремљеност. (извор сајт ВТШ)


Удружење Србија за младе - организација за промоцију и развој омладинског туризма Србије и Академија струковних студија Београд, тј. Висока туристичка школа у Београду су крајем прошле године склопили Уговор о пословној (и, надамо се, дугорочној и обострано корисној) сарадњи. У складу са тим уговором, Виша туристичка школа ће нашој организацији уступити свој штанд у горенаведеном термину, а ми ћемо се потрудити да заинтересованима пренесемо оно чиме се ми бавимо, као и могућности за укључивање студената и младих уопште у наше акције.



"Авантура почиње овде", слоган је 45. Међународног сајма туризма у Београду који је ове године окупио више од 400 излагача из 27 држава, а земља партнер је Грчка. Први пут у историји Србије број страних гостију прошле године премашио број домаћих туриста.

Учесницима и туристичким агенцијама из земље и иностранства и ове године је био доступан Б2Б портал намењен за регистрацију како излагача, тако и пословних посетилаца.

Путем тог портала, више од 100 професионалних купаца заказало је више од 500 пословних састанака.

Радно време сајма биће од 22. до 24. фебруара од 10 до 19 часова, а у недељу 25. фебруара од 10 до 18 часова.

Цена појединачне улазнице је 500 динара. (извор РТС)

Драго нам је да ћемо и ове године остварити учешће на најважнијој манифестацији за промоцију туризма у овом делу Европе и надамо се да ћемо се, као и сваке године, добро забавити и остварити значајне контакте који ће инспирисати нека нова, успешна партнерства.

Придружите нам се!


Аутор: МЂ