Tokom sezone skijanja imate priliku da u našoj organizaciji doživite ovu planinu na poseban način, uz smeh, druženje i zagarantovanu zabavu. 


01.03.2023.
Stara planina predstavlja jedan ogranak venačne planine Balkan, koja se prostire u Bugarskoj i Srbiji.

Upravo po Balkanu, čitavo Balkansko poluostrvo dobilo je ime. Kako je Balkan značajan za čitavo poluostrvo, tako je Stara planina za Srbiju.

Stara planina se nalazi u jugoistočnom delu naše zemlje i predstavlja oazu predivnih krajolika i vrhova, a u isto vreme i odličan izbor za upražnjavanje zimskih spotova, s obzirom da je snegom pokrivena čak pet meseci godišnje. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima.

Adrenalinska vesela tura je za sve ljubitelje prirode, skijaše, planinare i ekipe.
Vodimo vas u jedan od najlepših predela Stare planine, a i Srbije uopšte – najveći skijaški centar „Babin zub“, koji je ujedno i zaštićeni prirodni rezervat. Sastoji se od tri skijaške staze: Konjarnik, Sunčana dolina i Markova livada.

Ono što skijaši komentarišu o Babinom zubu je da je odličan izbor, kako zbog mnoštvo staza različitih težina, pristupačnijih cena i mirnijeg odmora, jer promet ljudi nije tako obiman kao u ostalim ski centrima Srbije.

Tokom sezone skijanja imate priliku da u našoj organizaciji doživite ovu planinu na poseban način, uz smeh, druženje i zagarantovanu zabavu. Uz to bitno je napomenuti da:

1. Koristimo najbolju novu ski opremu rentala SNOW SPORTS
2. Dodatne ski časove za početnike i naprednu ski školu dogovarate direktno sa ski instruktorima sa odličnim popustima za naše članove
3. Ski obuka se realizuje sa licenciranim ski instruktorima pod nadzorom trenera skijaške reprezentacije Srbije
4. Cena za iznajmljivanje opreme (skije, pancerice i štapovi ili board i buce) je 600 din. po osobi/po danu.

Bili iskusni u ovom sportu ili ne, uplovite sa nama u ovu avanturu – zabavite se, steknite nova poznanstva, ako niste do sada – naučite da skijate, istražite prirodne lepote vozeći se gondolom ili šetajući!

Očekujemo vas sa nama na Staroj planini već ovog marta

Piše: Anđela Vukomanović