Još jedan sjajan i zanimljiv način za  istraživanje i uživanje u prirodi – biciklizam!


30.08.2023.

Spremili smo vam nekoliko tura koje uključuju i istraživanje na dva točka!
Ispred vas se nalazi samo nekoliko razloga zašto se oprobati u nekoj od naših kombinovanih tura.

Prvo, bajk ture su odličan način da ostanete fizički aktivni. Vožnja bicikla jača mišiće nogu, poboljšava izdržljivost i održava vas u dobroj formi. Aktivnošću na otvorenom oslobađate endorfine, što može poboljšati vaše raspoloženje i smanjiti stres.

Bajk ture nude i pravu avanturu. Svaka tura je priča za sebe, sa svojim izazovima i prelepim prizorima. Bez obzira da li se penjete na visoke planinske vrhove ili se vozite kroz živopisna sela, svaki trenutak je prilika za otkrivanje nečeg novo i uzbudljivog.

Vožnja bicikla takođe ima pozitivan uticaj na mentalno zdravlje. Opušta um, smanjuje stres i omogućava vam da se potpuno fokusirate na trenutak.

Ekološki aspekti biciklizma takođe su nezanemarljivi. Vožnja bicikla je ekološki prihvatljiv način putovanja koji ne emituje štetne gasove i smanjuje negativan uticaj na okolinu.

Bajk ture su prilagodljive za sve nivoe iskustva, tako da nikada nije kasno da se upustite u ovu avanturu. Pored toga u našoj organizaciji ture su kombinovane – uz biciklu, tu je i krstarenje rekom, pešačenje ili planinarenje. Aktivnosti za celo telo!

Bez obzira na vaše motive ili nivo veštine, vožnja bicikla kroz prirodu donosi mnoge blagodeti za telo i dušu. 

Čekamo vas!

  1.  GOLUBAC - krstarenje, bajs i pešačka tura - 9.9.
  2.  GORNJE PODUNAVLJE - "Evropski Amazon" | bajs / kajak / pešačenje - 10.9.
  3.  E-BIKE & HIKE AVANTURA | ŠAR PLANINA | 15-17.9.2023.