Turistička organizacija Zlatibor došla je na ideju o kreiranju aplikacije „Zlatibor loyalty“, koja putnicima omogućava mnoge mogućnosti i pogodnosti.


21.02.2023.

Ova mobilna aplikacija sadrži informacije o celokupnoj ponudi na Zlaiboru i okolini, a kao što već znamo, ova planina obiluje motivima, pa je ideja i realizacija izrade aplikacije "Zlatibor loyalty" veoma dobra.

Preporučuje se svima, a posebno onima koji borave na Zlatiboru, da instaliraju ovu aplikaciju na svom mobilnom telefonu i veoma brzo i lako dođu do svih potrebnih informacija.
Ono što je posebno interesantno je mogućnost ostvarivanja popusta na:

1. usluge smeštaja
2. piće i hrane u restoranima
3. izlete
4. ulaznice za muzej
5. događaje i manifestacije.
Pored informacija i pogodnosti o popustima, na svom dlanu korisnici mogu pronaći detaljnija obaveštenja o svim sadržajima na destinaciji, koji su podeljeni u šest kategorija: trgovina, izleti, muzeji, smeštaj, hrana i putovanja.
Kada se nađete na Zlatiboru instalirajte aplikaciju „Zlatibor loyalty“ i u par klikova olakšajte i ulepšajte sebi boravak na planini!

Prijavite se za neku od naših tura na Zlatibor ove godine, da zajedno istražujemo i ostvarujemo popuste uz "Zlatibor loyalty". :)

Piše: Anđela Vukomanović